У Мукачеві встановлять ще два габаритні обмежувачі та "лежачого поліцейського"

8
6

Таке рішення було прийнято сьогодні, 30 серпня, на сьогоднішній 46 сесії міської ради 6-го скликання.

У рішенням Мукачівської міської ради було затверджено схеми організації дорожнього руху. Встановлять габаритні обмежувачі на вулицях Сороча, та Підгорянська (з сторони Кольчина). Причиною цього є масові скарги на вантажні автомобілі, які вібраціями руйнують вуличні будинки.

Також буде поставлено один "Лежачий поліцейський" на вулиці Данила Галицького, адже багато водіїв дозволяють собі перевищувати дозволену швидкість на певних частках цієї дороги.

Коментарі

I
IronEgs

Треба щоб нормальна обїздна дорога поза межами міста була,це зніме усі проблеми - три виїзди треба зєднати між собою і все.

Д1
до 123

Ви абсолютно праві: хтось дуже не мудрий посипав піском шашку на Ярослава Мудрого (може і на інших вулицях) . Швидше за все, це було зроблено не для пАкращення якості дороги, а джля списання пару тон піску.

1
123

А еще нужно наконец-то дороги сделать, а не заниматься фигней (посыпать шашку щебнем и песком в надежде, что она сама выровняется), а то лето прошло, скоро зима, а воз и ныне там.

В
водій

А давайте всі машини пустимо в обїзд Мукачева!!!!Тоді і дітям буде де побігати і швидкість не перевищуватиметься!Може краще навчити дітей , що на вулицю не можна вибігати,а дорослих навчимо переходити по ЗЕБРІ а не де попало!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

треба в центрі біля зош №3, маршрутки закривають видимість, діти вибігають на дорогу (інколи ганяють друг друга), легковик гальмує.... дуже небезпечна зебра для дітей!

Я
я

на вулиці Шенборна і Люби Шевцової треба поставити лежачих поліцаїв,бо ганяють як дурні.

Читайте також