У Мукачеві втричі збільшили розмір літературної премії Мейгеша (ФОТО)

4
0

Премія заснована у 2011 році з призовим фондом 3 тисячі гривень.

В останні роки призовий фонд премії збільшено до 10 тисяч гривень. Змінено також формат премії з метою підтримки молодих авторів та заохочення їх до досягнень у галузі літературної творчості. Премія присуджується молодим авторам найкращих рукописів творів (поезія, проза, драматургія, літературна критика, переклад), які проживають і працюють на території Мукачівської міської ОТГ.

Лауреати премії:
Тетяна Рибар, поетеса, прозаїк, член Національної спілки письменників України за збірки творів «Чарівна флояра» та «У кожного своє небо» (2016 рік)
Богдан Сливчук, поет, заступник голови літературного об’єднання «Рідне слово» за збірки «Між нами і віками» та «Від берегів життя до берегів любові» (2017 рік)
Лариса Бегун-Трачук, мукачівська поетеса, члена літературного об’єднання «Рідне слово» за збірку поезій «Аd libitum» (2018 рік)
Наталія Рибар, мукачівська поетеса, член літературного об’єднання «Рідне слово» за рукопис поетичної збірки «Де янголи знімають крила» (2019 рік)
Вероніка Тищук, мукачівська поетеса, член літературного об’єднання «Рідне слово» за рукопис поетичної збірки «Ілюзія щастя» (2020 рік)

Дивіться також: у Мукачеві урочисто відкрили сучасний Палац культури та мистецтва.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також