У Мукачеві виділяють 15 мільйонів гривень на лікування важкохворих

12
5

Понад 30 млн. виділяють в Мукачеві на соціальні програми.

Понад 30 млн. виділяють в Мукачеві на соціальні а реалізацію програм у галузі соціального захисту населення в бюджеті-2021 передбачено 27 млн. 398,3 тис. грн. Найбільше – 15 млн. на програму додаткового соціально-медичного захисту жителів.

Більше півмільйона спрямують впровадження молодіжної політики . Це кошти на проведення фестивалів, конкурсів, тренінгів, культурно-мистецьких акцій різного рівня серед дітей і молоді громади та придбання необхідних матеріалів для проведення цих заходів.

Майже 200 тис. виділять на путівки для оздоровлення дітям пільгових категорій.

Таку ж суму спрямують на придбання подарунків до свят для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування;

9 млн. 350 тис. виділяє місто на пільговий проїзд в транспорті та пільговий телефонний зв’язок.

1,8 млн витратять на винагороди Почесним громадянам міста Мукачева. Понад 80 тис. буде виділено на оплату стажування школярів в міськраді під час літніх канікул.

На реалізацію програми зайнятості населення виділять 110 тис. грн.

Коментарі

ДК
До коментаторів

Цю допомогу призначають по кожному окремому випадку, так що людина, яка зареєстрована в Мукачеві, і звертається по допомогу, точно її отримає До речі, програма з надання такої допомоги діє вже роками, а не стартувала "під вибори"... І в жодному іншому місті України такої підтримки місцевою владою своїх мешканців немає. Будьте справедливими і добрішими, а якщо комусь з Вашої родини потрібна буде допомога - він точно її отримає

К
Коля

А що то мукачівські жебрають? то в інших містах не допомагають хворим та вони ідуть жебрати у Мукачево

Ч
Читач

Ну нарешті, хоч лікарі заробльять. Бо приходилось не жити, а виживати. А то іде воно на прийом і так жме ту гривню, що аж рука синіє. У той же час будує хижу як замок, міняє бляхи одна за другою, хохотальник наїдає і напиває, бурдюк такий, що дихати уже не може. Хитрість до добра не доведе, біда дітям і внукам хитрих людей.

ХЖ
Хочу жити

Молодці! Бог бачить ваші добрі діла.Варто за вас попросити Бога про Милосердя до вас!

Ж
Житель

МолодцІ....так тримати!!!

Читайте також