У Мукачеві виділили 5 мільйонів для 46 ОСББ міста

14
0

5 років поспіль від місцевої влади ОСББ міста Мукачева отримують матеріальну допомогу у вигляді разової фінансової підтримки ОСББ, на проведення поточних ремонтів та відшкодування частини кредитів на енергозберігаючі заходи.

Міська рада Мукачева додає, що відповідно до Програм підтримки об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, гроші виділялися на поточні ремонти у будинках, заміну інженерних мереж та модернізацію ліфтів.

Так, з 2015 по 2020 роки було використано 4 790 344, 86 гривень. Такою підтримкою скористалися 62 ОСББ міста.

Окрім того, заходами з підвищення енергоефективності житлових будинків та відшкодуванням з бюджету міста частини кредитів скористалися 30 об'єднань співвласників, а кошти, у сумі 4 927 599, 62 гривень використовувалися на впровадження енергозбереження багатоповерхівок, а саме: ремонту та утеплення покрівель, технічних та підвальних приміщень, встановлення та заміна вікон, вхідних дверей у приміщеннях загального користування, заміна освітлення і так далі.

Фінансова підтримка співвласників багатоквартирних будинків, де створено ОСББ продовжуватиметься і наступні роки. Участь у них можуть брати новостворені об'єднання, що не брали участь у програмах минулих років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також