У Мукачеві виділили додатково 5 млн гривень на соціально-медичний захист населення

13
0

Про це повідомляють на офіційній сторінці Мукачівської міської ради.

Зі змінами сума виділена на програму становитиме 37 мільйонів 380 тисяч гривень. Це допомога жителям громади, які опинилися у скруті, потребують дороговартісного лікування, також підтримка надається захисникам та родинам військовослужбовців.

Так, з початку року, понад 230 жителів нашої громади отримали фінансову допомогу на лікування з місцевого бюджету на майже 8 мільйонів гривень.

10 мільйонів 600 тисяч гривень спрямували для дітей полеглих Героїв, 53 дитини одержали допомогу по 200 тисяч гривень, це щорічні виплати для дітей загиблих захисників віком до 18 років.

2 мільйони 360 тисяч гривень виконавчий комітет виділив для родин полеглих військовослужбовців, рідні Героїв одержали по 100 тисяч гривень на поховання та 90 тисяч гривень на встановлення пам’ятників.

Понад 1 млн. грн. виділили 22 бійцям, які зазнали поранень під час війни.

Для 5 родин погорільців з місцевого бюджету спрямували понад 1,5 мільйона гривень, 1 мільйон 280 тисяч гривень виконавчий комітет виділив для Матерів-Героїнь, виплати одержали 64 жінки, також 272 тисячі гривень допомоги одержали 117 ветеранів війни.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також