У Мукачеві виявили 26 випадків коронавірусу COVID-19

5
11

За минулу добу було зроблено 120 тестувань на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Як повідомили Mukachevo.net у Мукачівській міській раді, за останню добу у Мукачеві зафіксували 26 випадків коронавірусної інфекції. Усі вони були виявлені у хворих обласного психоневрологічного інтернату, про який Mukachevo.net писало вчора.

П’ять мукачівців одужали. Загалом вже 69 мукачівців одужали з початку епідемії.

На сьогодні 62 житель Мукачева залишаються захворілими на коронавірусну інфекцію.

Загалом, з початку епідемії 133 мукачівців захворіли на Covid-19, два летальні випадки.

Коментарі

М
Майдаун

“рейхови”,недоправленому,треба би на таких розумових ковдушів,як ти, алойзовіча. Бо алойзовіч любив удобрити німицьку земильку такими отходами,як ти. 09:22,то ти дебіл і не прикидуєшся! КОРОНАВІРУС-КАПІТАЛІСТИЧНИЙ ФЕЙК ЗАДЛЯ ЗЬАГАЧЕННЯ І УЧЕНІЯ ПО ЗАГОНУ МАС!

Т
Турист

Потрібно Мукачево відгородити від світу на роки, туди їхати страшно.

ДН
До нижнього

Де гори трупiв ? Факти?!

ДН
До нижнього

Ти дебіл? Чи прикидуешся?

Ю
ю

Бла, бла, бла ! Де гори трупiв ???? Досить вже байки точити про цей лоховiрус !

Г
Гість

Цікаво, а як почуваються ті 26 хворих? І що тепер будуть з ними робити.? Де будуть лікувати психічно хворих? Хто візьме їх до себе у відділення для лікування на коронавірус, Мешко?????

Р
Рейх

Баласт Україні не потрібен. Списання коштів на штучні проблеми Адольф Алозоєвич робив правильно з циганами , психами , ковдушами , комуністами

1
1

Это очень плохая ситуация, когда несколько дней нет случаев, а потом сразу 26, значит не вовремя выявляются первоисточники заражения. Тем более это учреждение закрытого типа, значит кто то принес из вне, и значит возможны ещё больше заражённых. Заболевшим желаю лёгкого течения болезни и скорейшего выздоровления!

ДЛ
До лікаря

Ти добре знаєш які там мільйони списуються на ці різні інтернати, а до хворих і половина з усього не доходить. Кстаті, ко там зараз начальник (директор)?

П
Пациент

Будь ласка хватить людей голову дурити всі знають що гриб буде і знов буде Доста вже іздіватися

Л
Лікар

Ситуація , прохідний двір, у усіх закритих установах України . Губернатори , керівники медицини області немають сірого поняття, що робити в таких закладах. Вседозволеність із-за некомпетентності.

Читайте також