У Мукачеві викрили наркопритон, який кришували полісмени (ФОТО)

16
36

Про це звітує Прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Затримання проводилось спільно з співробітниками відділу ВБ в області ДВБ НП України в рамках кримінального провадження за фактом незаконного придбання, зберігання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. 

Дл складу групи наркодилерів входили також працівники Мукачівського відділу поліції, котрі займалися збутом наркотичних засобів та  «кришуванням» наркопритону.

- З метою створення видимості боротьби із наркозлочинністю, працівниками поліції фальсифікувалися факти скоєння злочинів, пов`язаних з обігом наркотиків та їх мниме розкриття, - інформують у прокуратурі. 

Довідково: ч.2 ст 307 КК України -  незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені за попередньою змовою групою осіб, караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Коментарі

К
киця

А чинь Зайця імили????)))))))))))

НЧ
нейтральний читач

Читаю тепер коментарії і дивуюся, наскільки люди можуть бути вузькозорими...Гнобити всіх за помилку одного - можуть тільки інтелектуально обмежені люди. Звідки ви знаєте які там схеми, чому ніхто не думає, що людину могли просто підставити, тицяти в усіх пальцями не знаючи правди дуже легко. Чому ніхто не задумовується над тим, що якщо правоохоронні органи хочуть щось приховати, то повірте мені вони це зроблять і ніякі обшуки їм не завадять, із тої простої причини, що їх просто не буде. На мою думку, все це запланована акція проти конкретних людей, шкода тільки, що від цього постраждають дійсно хороші люди. І ще одне, відповідь на коментарій користувача "отец", якщо ви дійсно батько, то ніколи не бажайте іншим чогось поганого, особливо дітям, оскільки вони дійсно нівчому не винуваті, і якто кажуть "земля кругла" і ви не можете знати якою стороною ваша лайка обернеться до Вас...Вживати наркотики, чи ні - це вибір кожного, винуватий не тільки той хто продав, але і той хто купив і вжив.

О
отец

пусть их детей как гуску напихают тем зельем шоб глаза вилезли с орбит. ублюдки белую смерть распространять всех к стенке!

М
Міша

Може нарешті хоч тепер звільнять Зіденика та Круцана - це безпосередні керівники затриманих поліцейських! Тому що без їх відома кришувати наркопритони і тримати у службовому кабінеті зброю та наркотики не можливо!! Хочеться вірити, що Стефанишин пійде до кінця!!

ДД
До Джоні

Підтримую.Та ви,напевно,поліцейський

Y
Yurii

Надо менять статью на смертную.

Д
Джоні

В сімї не без урода, кожний хай дивиться за собою, а не порівнює по відношенню одного дільничого поліцейського із іншими, які працюють і стараються.

О
Оксана

Люди це жах.Перестають людей на дорозі.Стільки років віддавши міліції і на пенсії бачу шо перекривають дорогу машині.Погрожують зброєю.Стріляють ,бють по машині.Це жах.Такого у девяності небуло.Біля Чинадійова реально хотіли убити водія,це замах спланований.Дізнавшись хто той чоловік.Можна чекати гарячих новин.Бо родичі авторитетні активніше працюють.Джип сантафе уже палає.

9
999

Молва гласит,облом у мусоров, хата оказалась чистая.

9
911

Ннно!!! Вшитко ся склало, як пазл!!! А ви кажете,м1л1ц1я!!!! Коли би когось не "брали" наш1 "доблесн1" пол1ц1янти - усюди наркота. Тепер ясно - хто кого 1 куда...А пот1м тим, кого "беруть" 1 у кого находять "невизначений порошок б1лого кольору" н1як не в1дмитися 1 не зрозум1ти - зв1дки береться "невизначений",,, А тут - все ясно!!!!! збутом наркотичних засобів та «кришуванням» наркопритону саме пол1ц1я 1 займаеться. А тих, хто "не угоден" - п1дкинули пару грам1в 1 у каталажку...

ДН
до не важно

ти ліпше свій адрес уповіш

НВ
Не важно

Ще пару адресів можу уповісти,і тоже доблєсна міліція іх стєрєжот,і центральні вулиці города,не на отшибі,у білий день з оболока ся шпріци мечуть-і нич,всі по містам,роками.так і живеме.

7
777

мусоренги покрутили мусоренгів

Ф
Фара

За це сук-м поліціянтам треба відрізати дві руки, і наколоти тою наркотою, за іх кришування і продаж.

ДM
До McMurphy

Котубей не слідчий,перед тим як писати бред,перевірте інформацію,читачу)))

7
7

Бо нинаказують!!!! Усьо купуєся і продаєся.Сесе така (поліція)??? У Китаї чиновників за хабарі розсрілювуть!!! Кіби наказовали як має боти без гроши і взяток то може бов би порядок!! Украв, узяв взятку одрубати руки. У сів (державі) нигде не буде порядку!!! А щи бо йшли у Європу!! аж смішно!!!

M
McMurphy

Молоді і "перспективні" поліцейські( старі мусора) які успішно пройшли атестацію і честю та гідністю служили у Мукачівському Відділку поліції . 1. Слідчий Мукачівського відділення поліціції , лейтенант поліції - Котубей Василь. 2. Призвіща не знаю, тоже лейтенант і працює участковим по Росвигову.

П
Пітьо

Усіх на етап

П
Павло

За то сегодня Блюк награду получил за бизнес старания от Мацкаля

М
М

У станові діти з тим ходять

М
Михайло

ПРи мадярах, бабка розказувала, якщо піймали злодія у селі то цілий день водили по селу і пендриками били по плечах, і крадіжок було мало..вот дієвий спосіб боротьби з порушниками, вивести у центрі і протримати день у кайданках

М
маря

коли виведуть на чисту воду старих ментів. що покривають квартирні кражі уже не перший рік чи вони знають таблицю ділення...

ДП
До Пітьо

Мукачево мале,всі знають фамілії

О
Овод

Напишіть, хто і скільки їх було.

П
Петро

Допоки у кайданках не будуть виводити керивників цих поліцейських порядку не беде!

Ш
Шоні

поски поліцаїв-кришувальників та їх прізвище де суть, чого це така велика тайна ?

НН
но нє?

побзерайте кілько трави найшли - десь так коло 50 кіло? показник курьом на сміх?

В
вапро

показуйте морду аби при встечи закидали ъх каминням....

П
Пітьо

Фамілії напишіть ко знає

Ю
Юращук

Скільки не подивишся на показник ВВБ той бачиш наркотики і наркоти,наркотики тут наркотики там і завжди ВВБ... А книжа то пише що ВВБ повинно захищати працівників міліції(поліції) і іх сімю а не підставами займатися..... Дивно правда ??

Н
НТВ

Покажіть обличчя, назвіть прізвища тих полісменів. Ми повинні знати цих "героїв". Гласніть - ось один із надієвіших засобів бортьби з такими діяннями !

ТК
Татьяна Коробова

Как правильнее написать: все наркоторговцы - менты или все менты - наркоторговцы ?

П
Пітьо

Так їм і треба псам

7
777

то не з лучок?

ДС
Джон Сноу

Вот вам і показничок на січень підїхав... Шкода хлопців.

К
кого

кого

Читайте також