У Мукачеві викрили «передвиборчих» провокаторів

14
4

тих що розповсюдили провокаційну листівку

Мукачівська влада знає, хто розповсюдив провокаційну листівку, спрямовану проти одного з кандидатів на посаду міського голови на виборах 30 листопада Золтана Лендєла. Про це на «передвиборчому» круглому столі натякнув сам кандидат,- повідомили у прес-службі Фундації регіональних ініціатив (ФРІ), що організувала захід.



«Золтан Лєндєл дав зрозуміти, що знає, хто з кандидатів причетний до цієї провокації, проте, щоб не ускладнювати ситуацію, не буде розголошувати прізвища, - кажуть у ФРІ, - Виявити це вдалося завдяки відеоспостереженню, яке через 54 камери ведеться у Мукачеві».



За словами Золтана Лендєла, «навіть папір для друку агітпродукції кандидата був використаний такий ж як для цієї листівки”.




26 листопада прес-служба Мукачівського міськвиконкому поширила заяву, в якій йдеться про провокації стосовно в.о. міського голови Золтана Лендєла. А саме «в оселі багатьох мукачівців підкинули листівку, в якій нібито за розпорядженням в.о. міського голови про надання матеріальної допомоги запрошують соціально незахищених громадян до міської ради».




Коментарі

Л
людина

уважному ні спочатку була своя агітація а потім уже провокація проти лендєла

Я
я

одинаковые бандюги все

УС
Уважний спостерігач

Зверніть увагу на висловлювання: «навіть папір для друку агітпродукції кандидата був використаний такий ж як для цієї листівки”. Тобто спочатку була надрукована листівка, а потім агітпродукція на такому самому папері? Може й друкували одні й ті самі? -)

С
спостерігач

Щоби не робили але лендєл сильніший за всіх у 2-3 рази

Читайте також