У Мукачеві виросли тарифи на таксі

84
23

Відповідне підвищення діє вже з понеділка 14 лютого.

Як дізналось Mukachevo.net від 14 лютого у Мукачеві усі служби таксі підняли тарифи на проїзд. Від тепер стартова ціна за проїзд коштуватиме 50 гривень за 1,5 кілометра (раніше було 2 км).

Кожен наступний кілометр у місті коштуватиме 8 гривень (було 7), а за містом 12 гривень (було 10).

Таке рішення було прийнято у зв'язку з подорожчанням палива.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Подгоряно

Де не сунься у Мукачеві на машині - всяде ті долбані таксісти стоять і харкавуть на ліво і на право як верблюди. Немож запарковатися. Коло ратуші, коло Заріни/пасажа, коло вокзала, коло 20 школи, коло АТБ ззаду зеленого базара.

Ц
Цук

joni так тебе нибіщику ніхто і ненаучив бути ошколованим .

J
Joni

Мене не треба возити безплатно ,я не такий гівнюк як ти , я плачу водіям добре і не шкодую.))

П
Підтримую

Надіюсь на новому Вогзалі парковки не будуть забиті таксістами...

Д
дідо

ТАТЬ пой най тя удвезу Joni ,безплатно .

Д
Думка

У Мукачеві їздити на таксі - це марна трата своїх коштів, а інколи і небезпека здоров'ю. Мукачево не мегаполіс , можна спокійно пройтися за 20 -30 хв , практично в любу точку міста . А пенсіонери , що не можуть довго ходити , й так їдуть на маршрутних автобусах. Отже , БОЙКОТ таксо-неробам-спекулянтам , а згодом буде зниження рівня ціни ...

V
vilashek

Цей тупий таксісьткий п...деж буде чути вічно. Давно треба було запустити іноземний агрегаторів таксі( Gats/Uber) Вони би працювали по-білому з податками і гарним сервісом , та ціни би знизилися. Між інщим ціна на таксі в світи за послідні 3-роки впала в 3 рази

Ц
цук

Нормально працювати то як , на флексі?)).Чи у бариги Івана пана?)

Р
Росвигово

Коби з цих коментів міська влада зробила висновок і прийняла деякі міри....

М
мукачівець

Зверніть Увагу хто таксує.: Бездельніки які не хотять нормально працювати. Лем поговорити цілий день. Кавіль упити. По обсуждати. Все оби лем не робити.А правила ПДР нарушають як бессмертні.

Ц
цук

Іди лікуйся))

К
Козлам

99 відсотків таксістів не платять податки. тачки міняють часто. Чому бюджетники та медики навіть з мінімалки мають платити податки??? А не роби сидять в центрі барижать і нич не платять?? Коло театра проїхати не мож. Коло бібліотеки сидять думають лем як народ надути.

J
Joni

Мої діди мали звання заслужений вчитель міста, тобі і не снилося корова . Думаю не зря вони так робили , бо за вас короводойники ,нормальні люди страдають на всіх підприємствах.І це карма , бо ваші мозги виправить лиш ядерна бомба.

J
Joni

Старі дідови у спортивних гатях , то бувші радянські люди які чесно працювали а тепер їм не вистачає на життя. А ви торгаші срані , спікулянти по старому, на яких чекає ростріл.Бариги, продали партію гаті і дуже грамотні стали, фівті центи закарпатські тупоголові. Майте якусь мораль в голові своїй солом'яній. Нероби, ти дуже роботяга барига або політик? Жрете за чужий рахунок, за податки? Подивися собі в очі , там мрак...

W
wowhn

До 15:07, які були твоі діди такий і ти дурнуватий.

J
Joni

Майте повагу до місцевих, бо бабай вас усього лишить!!! В місті люди живуть - не барани!

J
Joni

Неробів?. Повний город лошар шо не їздити а руль правильно держати не знають! Купив тачку за 20ку останню і думає шо він фівті цент у Мукачеві, бізнесмен охеріти ,а два слова звязати не може. Майте повагу до других , таксі завжди стояли в місті - в центрі. Тепер дятел сільський туди тичеся, мої діди в місто взагалі село не пускали, бо це бидло тупе, як було тоді і тепер таке! Вже з Мукачева смітник зробили - шо ? му! ге! інде! Короче дебіли!!!

Т
Той

Лушпаки ви всі

Р
р15

А на нафту ціни не зрослииии , і.......

В
Верховинець

Все вірно А ціни зросли не лем на таксі, а й на всі товари по всіх магазинах.

Б
Баварія

У нормальних країнах водітель таксі то робота де на то учать ( перша медична допомога ітд) проводять отбор, ведуть трудову книжку, А в Україні таксісти то або вчорашні зеки або старі дідови у спортивних гатях

Р
Ратуша

Розогнати тих неробів. Лиш парковки центральні занімають. Нам на Мукачево нетреба таку армію неробів

О
О

Усі кроме 838

Читайте також