У Мукачеві виступить музичний дует Les AMIS

9
2

У п’ятницю, 8 лютого, у Міському Будинку культури звідбудеться незвичний концерт живої музики.

Мукачівці зможуть насолодитися грою на скрипці Линн Куо з Канади, та грою на фортепіано Mаріанни Гумецької з Україна.

Канадська скрипалька Линн Куо виступає з провідними оркестрами своєї країни. Обіймаючи посаду концертмейстера Оркестру Національного балету Канади, регулярно співпрацює з Канадською Оперою, симфонічним оркестром м.Торонто, оркестром Національного центру мистецтв Канади.

Виступала  як солістка та артистка камерного ансамблю в Канаді, Сполучених Штатах Америки, Уельсі, Австрії, Угорщині, Румунії та Україні. Концертувала як запрошена солістка з оркестром  «Brandon Chamber Players», ансамблем ударних «Nexus», з відомим  Циганським оркестром з Угорщини «Rajkó Band».

Канадська скрипалька виступає разом  українською піаністкою Маріанною Гумецькою в Дуеті Les AMIS, презентуючи різноманітні концертні програми як в Канаді так і в Європі від 2006 року.
Піаністка Маріанна Гумецька народилася у місті Львові. Отримала диплом з відзнакою Московської консерваторії (клас Віри Горностаєвої), Артистичний Диплом Школи Глена Гульда Королівської консерваторії  в Торонто (клас Джона Перрі).

Переможець премії “Galaxie” (Канадська національна телерадіокомпанія), володарка титулу «кращий молодий музикант року» в жанрі класичної музики в Канаді, лауреат  багатьох міжнародних конкурсів.

Серед престижних залів світу, у яких грала піаністка: Колонний зал Національної філармонії України, Великий зал Московської консерваторії, Steinway Hall та церква St. Martin-in-the-Field в Лондоні, Маріїнський театр у Санкт-Петербурзі та інші.

Запропонована концертна програма присвячена темі кохання і є чудовою пропозицією на час святкування Дня святого Валентина. Успішне виконання програми в Канаді викликало велике зацікавлення у публіки та  посприяло тому, що Дует Les AMIS  виграв канадський грант FAСTOR на запис компакт-диску з програмою «LOVE» у Студії Глена Гульда в Торонто. Репертуар складається з творів Сезара Франка, Ніно Рота, Астора П’яццоли та захоплюючої для  публіки Концертної фантазії «Поргі і Бесс» Джорджа Гершвіна в обробці Ігоря Фролова.

З питань замовлення квитків:  +380506945897 (Вікторія), ціна 20 – 50 грн. 

Коментарі

1
111

коли прочитав заголовок новини подумав шо знову там у Щодня. но нье, не тек як усе.

1
123

А хто меценат?

Читайте також