У Мукачеві вивішуватимуть "оленів" на бігборди

8
12

Саме таким методом планують боротися у місті з злічними порушниками правил паркування.

Ідею погодили на спільному брифінгу громадськості, ДАІ та керівництва міста, яке представляв мер Золтан Ленд'єл.

У вивішенні фото з фактами порушення правил паркування на бігборди в місті учасники круглого столу вбачають ефективний метод впливу на громадську думку та власне водіїв, які часто нехтують правилами дорожнього руху.

Зауважимо, що останні кілька років громадськість та журналісти активно взялися за проблему паркування у місті, висвітлюючи факти грубого порушення правил паркування.

Мукачево.net

Коментарі

*
***

Кожна людина має право вибору: пити пиво в блюварні,або в пристойному закладі; паркуватися на клумбі/переході/тротуарі/перед чиїмисб воротами , або на сучасній (ПІД ОХОРОНОЮ)парковці у "Щодня".

Ю
Юрко

А де будете фотографувати? І у кілько годин, абим поклав туда свою машину. А увеличите її пак на білборді, аби всі віділи.

1
123

Паркуйся уйку в себе дома, сідай на метро, а правила не порушуй. А то виглядаєш селюку бидловато

1
123

питання: чому останнім часом так часто зявляються "ініціативи" про не правильну парковку? замітки: 1.почалося все тоді коли почали вулицю на зеленому базарі то робити двосторьонньою, то закривати, то пускати в інший бік потік. 2. чому саме парковки? чому ніхто не фіксує як літають на червоне світло, як не пропускають пішоходів, як їдуть по односторонній в інший бік? чому це ніхто не фіксує? це ж набагато небезпечніше? ну чому? 3. чому порушення фіксуються тільки в центральній частині міста? чому у росвигові чи підгоряні нікому діла нема, най хоть ся паркують посеред дороги. ЧОМУ? А якшо запитати у "активістів" - "а де ся паркувати", всі в один голос скажуть: "НА ПАРКОВЦІ В ЩОДНЯ"!!! я не хочу нічого стверджувати, хай кожен рішає сам для себе шо правда а шо нє. но получаєся шо за наші гроші (бо за рекламу на білбордах полюбе з бюджета буде платитись)нас будуть заставляти паркуватись у щодня.))))))))

0
01

Білборди за гроші платників податків мабуть будуть орендувати, а це при тому, що вже є величезна структура, яка отримує зарплати а нічого не робить - ДАІ!

Н
Народ

А почему нас не спросили - деньги то с бюджета будут платить рекламистам и , наверное, опять своим да за откаты ( наверное барвовские борды...)

В
Валєра

Олень і той хто пише бігборд. Правильно писати "білборд".

5
555

А мош мою покласти????

Х
ххх

а наперед мож фотку укласти так уже як нияк мож заблаговременно за пару днів увісити її

1
1234

а кого будуть викладати?хто не жигулях iздить чи хто на мерсах та й на лексусах

*
***

Треба робити подвійне фото: автомобіль на місці порушення і рило оленя поруч. Можна ще й суму штрафу в куточку вказати,щоб іншим рогатим наука була.

Ы
ы

а штрафовать не пробовали...

Читайте також