У Мукачеві визначили кращий гуртожиток міста

17
0

системи професійно-технічної та вищої освіти

19 квітня у великому залі Мукачівської міської ради відбулося нагородження переможців огляду-конкурсу гуртожитків міста системи професійно-технічної та вищої освіти.

Згідно розпорядження Мукачівського міського голови В.В.Петьовки, огляд-конкурс проводився з метою виявлення кращого гуртожитку міста, заохочення до бережливого ставлення до власності гуртожитку, дотримання чистоти і порядку в житлових приміщеннях та в місцях загального користування, економної витрати електроенергії, газу, води, стимулювання до покращення умов проживання студентської молоді та організації дозвілля.

Завданням огляду–конкурсу було визначення кращого гуртожитку міста системи професійно-технічної та вищої освіти.

З метою комплексної перевірки гуртожитків до складу комісії були включені представники міського відділу внутрішніх справ, центральної районної лікарні, відділу МНС, санепідемстанції, міськвиконкому.

За підсумками огляду-конкурсу серед професійно-технічних училищ:

І місце посів гуртожиток ВПУ №3,

ІІ місце – гуртожиток Мукачівського професійного ліцею сфери послуг та Мукачівський аграрний ліцей ім.М.Данканича.

Серед навчальних закладів І-ІУ рівня акредитації:

І місце посів гуртожиток Мукачівського гуманітарно-педагогічного інституту;

ІІ місце – гуртожиток Мукачівського гуманітарно-педагогічного інституту.

Переможці отримали грамоти виконкому Мукачівського міської ради та цінні подарунки: холодильники, телевізори та музичний центр, - ті речі, які потрібні мешканцям гуртожитків. Не дивно, що після нагородження, учасники огляду-конкурсу висловили щиру вдячність міському голові В.В.Петьовці за цінні подарунки та запропонували, щоб міська влада регулярно проводила подібні заходи, повідомили з Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також