У Мукачеві визначили найбільш веселих та кмітливих школярів

10
0

Вчора 19 березня в приміщенні Мукачівського Будинку Культури відбувся фінал Мукачівської шкільної ліги КВН, який не міг не відвідати спецкор ЗЛ КВН Ігор Кривошеєв.

 За чутками, зал не зміг вмістити і половини бажаючих поспостерігати фінал шкільної першості , це й не дивно, адже місткість глядацької зали МБК не перевищує 250 місць. Можливо, фінали варто проводити в «Перемозі». Але мала кількість глядачів не завадила емоціям виливатися за край – численні кричалки та транспаранти справляли враження важливого футбольного матчу. Про основну причину, що зібрала всіх цих людей нагадувала лише золотава крилата тьотя, що височила на верхів’ї кубку та тримала в руках медальйон з трьоа великими літерами «КВК». Гра почалась…

Змагались команди ЗОШ №1 «Пушкіни діти», ЗОШ №2 «Загублені в раю», ЗОШ №10 «10-й квартал», ЗОШ №20 «В Контакті» - всі переможці півфіналів. Оцінювали команди досвідчені члени журі – Ігор Білик, Василь Лучковський, Сергій Кіреєв, Генадій Тищук та Анжеліка Габовда. До речі, саме цей склад журі раз і назавжди розвіяв міф про, так зване, «кумівство на Закарпатті» - за весь сезон, жодного разу, присутність у командах дітей знаних у країні та області політичних діячів не стала для жюрі ключовим фактором оцінювання. Керувались вони виключно показниками акторської майстерності та гумористичного наповнення. За якими і оцінили конкурс «Привітання» у фіналі. Результат – ЗОШ №20 та ЗОШ №2 вириваються в перед, але не надовго, основний КВНівський конкурс «Розминка» з третього місця на перше виводить команду ЗОШ №1, яка, показавши достойне домашнє завдання, втримала цю позицію. Перше місце ЗОШ №1.

  1. ЗОШ №1 «Пушкіни діти». 16.4=4.6+5.0+6.8
  2. ЗОШ №2 «Загублені в раю». 15.8=4.8+4.4+6.6 
  3. ЗОШ №20 «В Контакті». 15.6=4.8+4.6+6.2 
  4. ЗОШ №10 «10-й квартал». 15.2=4.2+5.0+6.0

Згадуючи заключні слова членів журі, можна виділити, що голові журі Генадію Тищуку дуже сподобалась мініатюра «Дуже закохана касірша в Барві»))).

Всі ігри проходили за підтримки Мукачівського міського виконкому та народного депутата України Василя Петьовки.

Цікаве про Мукачівську шкільну лігу КВН:

  • З трьох радіо мікрофонів командам дозволять користуватись тільки двома. Один постійно знаходиться у ведучої.
  • Регламент візитки – 7 хв., д/з – 12хв.
  • Жеребкування проводиться за кілька днів до гри, команда витягує позицію на всю гру, тобто перші у візитці, розминці та д/з, або четверті у всіх цих конкурсах. 
  • У фіналі змагались жарти таких команд КВН, як «ХНФ», «Центр», «FOOFICK», «Гости города», «Станция спортивная», «Триод и диод», а перемогла «Велика різниця»))).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також