У Мукачеві визначили переможців велогонки Grand Prix Mukachevo 2016 (ФОТО)

19
28

Гран-прі велогонка відбулась сьогодні у центрі міста Мукачева і закінчилась урочистим нагородженням.

Близко сотні велолюбителів та професіоналів взяли участь у велогонці містом, це були жінки та чоловіки різного віку. 

За словами організаторів, участь у змаганнях взяли велосипедисти зі Львова, Києва, Одеси, Хмельницького, Ужгорода і Мукачева. Були також представнкии з Франції та, навіть, Ізраїлю. 

Велогонка стартувала близько 11 години і тривала майже 4 години. Загалом, за результатами змагань, перемогу серед професіоналів здобув відомий велогонщик Юрій Агарков. 

Володимир Васильковський став переможцем кільцевої гонки серед чоловіків (51-60 років). А Олексій Кочин став переможцем на дистанції своєї вікової категорії - 16 - 25 років. 

У молодшій жіночій категорії (кільцева гонка )перемогу здобула Олександра Беляєва (16-35 років), у старшій - Климпуш Анна. 

У змаганнях серед чоловіків велолюбителів перемогу здобув Йосип Пазяк. 

А ось так виглядав маршрут велогонки: 

Загальний призовий фонд змагань становив 50 тисяч гривень. 

До речі, переможці змагань отримали такі подарунки:

І місце - грошова винагорода в розмірі 2500 грн.
ІІ місце - грошова винагорода в розмірі 1500 грн.
ІІІ місце - грошова винагорода в розмірі 750 грн.
ІV місце - грошова винагорода в розмірі 350 грн.
V місце - грошова винагорода в розмірі 250 грн.
VІ місце - грошова винагорода в розмірі 150 грн.

Читайте також: Мукачево Ровер Фест: десятки велосипедистів та дружня атмосфера 

Коментарі

С
Слава

Є таке прислів'я. "Собаки лают-караван идет". Організація була хороша. Трошки недопрацювали з перекриттям вулиць, не попередили людей. Можна було у ЗМІ покрутити оголошення пару днів. Но то вже таке... Головне гонка відбулась! Позитив для міста і основної маси людей. Організатори молодці - залучили багато молоді та людей до спорту.

Е
Едік

Прочитав всі коменти посміявся від душі. Як жаль, що в нас так багато "ранених" на голову залишилося... Мукачево мале місто і тут рукою подати будь куди. На машині так само можна було все обїхати без всяких проблем. Особисто був і на ГІДі і в росвигові і де тільки. Да, треба було обїхати і чо? Раз на рік можна і обїхати... Краще подумайте про майбутнє... про дітей... нехай привчаються до спорту, а не "районовської тєми" і пивасіка з сигаретою в зубах! Всім добра! Не сприймайте особисто. P.S. Організація на хорошому рівні! Молодці!

Е
Ендрю

Сам приймав участь у змаганнях, а до того і діти в парку. Все було чудово, особливо для дітей. Треба частіше робити в місті такі спортивні змагання. Тим хто ниє флаг в руки. До церкви можете і пішком пройтися або на велосипеді. Один раз в житті можна і з порозумінням поставитись до такого роду заходів. Дякую

1
111

Нашій челяди усе шось не добрі. Коли нич не робиться, то кричуть ош погано, коли роблять теж погано. Одорвіть мало свої гуз*ці од машин і пройдіться. У Вариші усяде мош пройти за 5-10 минут!

M
McMurphy

Вибрали собі мера тепер терпіть!!! Треба було думати раньше і учіться сраку піднімати з машини і йти пішком!!!! Корисніше для здоров'я буде. Беручи участь у велозаїзді можу зробити висновок що найбільшою проблемою була бидловатість жителів мукачева яким на все насрати окрім того щоб поближе підвезти свою сраку до кафе чи дому.

Й
Йосип

Змагання організовані на дуже високому рівні, справді європейському в усіх відношеннях! І навіть попри злі і недоброзичливі прогнози погоди з метеосайтів, мовляв того дня в Мукачеві зливи грози і дощ, організатори змагань довели протилежне - у Мукачеві завжди хороша погода, світило сонце було тепло і комфортно і ніяких гроз і дощів. А велика кількість споносорів і меценатів свідчить про те, що у Мукачеві сприятливий клімат розвитку культури і не лише фізичної! Тож низький уклін і велика подяка мукачівцям за такий гарний вікенд!

Й
Йосип

Мукачево Ви молодці! Дуже багато мандрую, але змагання такого рівня бачив лише у великих містах. Вперше в цьому чудовому місті і дуже приємно вражений. Все це дуже позитивно впливає на імідж міста та розвитку туризму. За кордоном взагалі конкуренція на такі події! Сподіваюсь Мукачево продовжить цю традицію

1
111

Чому не напишете що були хлопці з Хуста. При тому що вони піднялися на подіум!

П
Петро

Мукачево оживає, бурлить, розвивається, шукає свого "місця під сонцем". Це дуже добре і таку активність треба вітати та підтримувати. Молодці ! Не зупиняйтеся !

ДН
до недовольных

К сожалению есть люди, которым никогда не угодишь! По каждому поводу пыхтят и ворчат! Кира! Умная бы мама обязательно остановилась даже на переходе , пропустив велосипедистов и детям бы своим рассказала о целях велогонки, о том, что в нашем маленьком городе чаще надо не на авто до ближайшего магазина ехать, а на велике. Спасибо огромное тем, кто организует эти мероприятия у нас в Мукачево, чтобы город стал действительно европейским. А недовольным - вы как были по своей сути совки так ими и остались!

ДЧ
Діма Чижмарь

Організатори - тупорилі дауни! Специфіка міста така, що з ранку 60% ідуть до церкви, 40% на базар. Люди з ранку встали, зібралися, а тут раз - бандерлоги місто перекрили. Молодий мер ніодної велодоріжки не зробив, а велозабіг проводити зібрався. Так ось, почав народ до церкви іти, а до церкви дорога перекрита, може на базар - ні, там теж не пускають... Тому нема чого тут вякати, організатора потрібно розстріляти, за те що 60% громадян міста відчували страшні незручності в пересуванні містом. А молодому меру - щастя, здоров'я , успіхів у роботі, щоб як най швидше велосипедисти вибрали його депутатом і він звалив би з Мукачева нахрін, разом зі своєю молодою командою даунів.

В
Віктор

У нас просто народ бидло, купило собі вонячу словачку та кіть проїде через паланок на гід та му не устане обратно! Бики тупі завтра ваші діти так будуть їздити, Або вам ліпше би ваші діти у станово за покупками їздили??? І тоди будуть такі же як і ви. Поважайте своїх громадян, у учасників заїзду, А до поліції як завжди по орг питанню є багато недоліків Не привикати до трьох місячних

Ю
Юра

Високоповажні мукачівці, ви хоча би на краплю цікавитеся що відбувається у вашому місті? Чи ви приліпили свої жирні гузна до автівок та бідні не можете попасти на своєму череметі додому! зажралися паскуди у місті тиждень європейської мобільності, Європа у яку ви так хочете святкує цей день з повагою на велосипедах. Люди зрадістю виходять на вулицю походити ногами....Вас не попередили?? а ви цікавились???? Шо тут, шо на фейсбуці і вконтакці були ці новини! Вам особисто телеграму треба боло??? Єдине погоджусь, треба боло поліції сказати аби вічливо розповідали водіям як їм проїхати перекриття! Неблагодарні...для них шось робиш, а вони! мерзсько!

КД
Кіра до Олександра

Ні , я переходила дорогу з дітьми біля 5 школи (по зебрі доречі ) , я ще б промовчала якщо б вони просто крикнули , щоб привернути мою увагу ,але не матами при дітях !і з якого чуда я маю йти додому якимись блудами ??

Д
Дмитро

Все це звичайно классно,сам катаю на велосi,але перекрити всі вулиці ??перекривайте без проблем,але попередньо повідомивши людей.до дому не попасти,з дому теж,з росвигова на гід їхав через паланок!!!ну що за нах??

5
55

поддержую...завидово-вот ваш слідуючий маршрут..там перекривайте хоть на місяць ушитко..тупаки.до сомарів,які дорос начнуть воняти,я катаюся на веліку,но маю і машину..так вот нічого з развлекухи робити культ і другим людям проблеми...люди додому попасти не могли..

Й
Йовшко

Організатори ранені на голову . Катайтеся кругом свого вонячоно парка а не перекривайте цілий город. Здомів виїхав а домів попасти не мош МАРАЗМ!!!!!

М
мкчв

Погоджуся з Берлогою - хоч би попередили про перекриття, шо з такої по такої години ті й ті вулиці будуть перекриті. Організація зеро. Два рази розвертався із-за сих біцігліштів. У нас біціглішти уже як священні животні, шо не тиждень то їх в отари збирають.

В
В.І.Берлога

Питаю патрльного чого перекрито? - та рішення міської ради Та мені всьоровно я домів їду не буду чекати ... - та їдь кіть хочеш.. взяв і поїхав... Короче перекрили цілий город..патрульним не сказали нашо.. пів города стало в пробку

DI
did Ivan

Частіше би такі заїзди треба робити

Х
ххх

Пишите ош 50000,а роздали лем 5500)))

О
Олександр

Кіра а ви думали що вас будуть пропускати з словами проходьте будь ласка?Це напевно ви йши на повороті а я вас зачепив то вибачте емоціі! Але і вам слід було вибрати другий маршрут або перебігати трасу а не прогулюватися!

Ю
Юлій

Валентина 5 баллов.

М
мкчв

В парке - фестиваль пива и меда, в центре - велогонки. Думаю должно было быть наоборот.

В
Валентина

Уважаемая Кира, в городе проходили велосоревнования! Вам бы понравилось, что вы едите, пытаетесь выиграть.... и прямо по вашей трассе люди идут.... Неужели так сложно немного подождать и вежливо пропустить гонщиков. Будто бы каждый день вам мешают! Отличное мероприятие! Побольше бы таких! Нужно приобщать людей к спорту и научить видеть вокруг себя кого-либо еще.

0
07

дітваків вообще гнати треба боло відті...лем біду робили

К
Кіра

Мало того що не проїхати було так щей не пройти ! Їдуть матюкаються безкультурщина ! Якщо робити таке в місті то лише по окраїнам а не блоку вати все і вся !!!

0
07

подаякі страшні гонщики,у куртках та у джинсах,

Читайте також