У Мукачеві визначили виконавців послуг з управління будинками

5
14

27 грудня 2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Мукачівської міської ради, на якому серед інших було розглянуто питання : «Про затвердження наслідків конкурсу з визначення виконавців послуг з управління будинками», відповідно до якого виконавчий комітет Мукачівської міської ради вирішив:

 

«1. Затвердити протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на визначення виконавців послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків; послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій; послуги з ремонту приміщень, будинків у житловому фонді м.Мукачево та визнати переможцями конкурсу:

- по першому комплексу житлового фонду:

Товариство з обмеженою відповідальністю „ІТВ Сервіс”;

- по другому комплексу житлового фонду:

Мукачівське міське комунальне підприємство „ЖРЕП-3”;

- по третьому комплексу житлового фонду:

Мукачівське міське комунальне підприємство „ЖРЕП-5”.

2. Управлінню міського господарства (п. Бендасюк В.С.) провести відповідні дії, пов’язані з наслідками конкурсу в порядку, визначеному чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови п. Запотічного І.Д.».

Коментарі

D
dyr

Чому при організації АВЕ ніде у місцевих ЗМІ не було озвучено про організацію АВЕ? У що це обійдеться мешканцям? І взагалі, у Мукачеві є жителі, чи це тільки електорат? Хто питав згоди у жителів? Відповідь проста. На підтаві чого питати? Платити будуть. Куди подінуться?

D
dyr

... для Марина. А Ви при бізнесі? Приватному.

D
dyr

... відносно "стало гарно й чисто" - з Вами може посперечатися - чистота тільки в радіусі 700 - 1000 м від ценру міста. Решта - як при комунізмі.

D
dyr

Ні на засіданні я не була, а ось в європейських країнах так! - тобто була на засіданнях міських рад європейських країн?

D
dyr

... ні. Я не Царьок. Шановна, прикиньте, приблизно 8,00 грн з мешканця. Це $1,00 за мешканця. Скільки мешканців у вариши? Де гроши діваутся? За місяць %60 тис - $70 тис.

М
Марина

dyr А ви навевно той (царьок), що начальником ЖЕКУ називаеться! Ні на засіданні я не була, а ось в європейських країнах так! Тому Можу сказати, що тільки в нашій державі залишилися пережитки радянського союзу із державними жеками зрівняйте стан житлових районів наприклад Угорщини і України то ви самі відповісте на своє питання! Радію за те, що міська влада рухається європейським вектором розвитку! Згадайте комунальне підприємство, що вивозило сміття -все місто було як Шанхай, прийшов приватний бізнес в особі фірми"АВЕ-Мукачево" стало гарно й чисто!

D
dyr

...і радості повні труси.

D
dyr

Для Марина і Мешканець. Ви, мабуть, були присутні на засіданні Мукачівської міської ради?

М
Марина

Мешканці нашого будинку зраділи почувши цю новину. Впевнена, що відбудуться позитивні зміни в якості та кількості фактично наданих послуг! Моя сім'я згідна сплачувати послуги- головне щоб ці послуги ми отримала на відміну від тієї ситуації яка є зараз ЖРЕП нічого взагалі не робить а оплату вимагає!

М
мешканець

Можливо тепер будуть якісь позитивні зміни і якісне надання послуг!!!

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ПРО РІШЕННЯ УЗНАЄТЕ КОЛИ ПРИЙДЕ БІЛЬШИЙ РАХУНОК ЗА КВАРТПЛАТУ

D
dyr

Ці рішення якось доводяться до відома жителів міста мукачево? З відповідними тлумаченнями. Прийдеш у ЖРЕП, а там - довідки нові, про які ніхто нічого незная, або щось подібне.

В
вуйко

ВАУ!!!!!!!!!!!!Сенсаційна новина.

D
dyr

І що це означає? Мені з цього ні холодно, ні тепло.

Читайте також