У Мукачеві з магазину будматеріалів невідомий вкрав 90 тисяч гривень (ФОТО)

11
7

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся приватний підприємець і повідомив, що з його магазину будматеріалів викрали 90 тисяч гривень. Злодія зафіксувала камера спостереження. Правоохоронці просять допомогти встановити особу зловмисника.

У ніч на 19 жовтня невідома особа, шляхом пошкодження вікна проникла до магазину будівельних матеріалів, що знаходиться  в Мукачеві. Злодій виніс з приміщення грошей на суму 90 тисяч гривень, пише Мукачівський МВ УМВС.

За даним фактом  відкрито кримінальне провадження за ознаками вчиненого правопорушення передбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції звертаються до громадян, які можуть  допомогти у розкритті цієї крадіжки. Якщо ви  володієте будь-якою інформацією про обставини цієї крадіжки або впізнали особу, яка зображена на відео прохання повідомляти за телефонами: 102, 095-400-3396, 095-802-8078.
 

Коментарі

ШХ
Шерлок Холмс

Я знаву ко тото украв!!!!... то ПУТІН!!!!

Ю
ющенко

Недавно подарила мужу...норм а шо:)))))х*ули не написати...

Ч
Читач

Бо треба вести чесний бізнес і класти готівку на рахунок в банку. А не відкривати ПП і тримати все в готівці, ухиляючись від сплати податків.

N
nikko

Недавно подарила мужу капли которые посоветовала подруга, так была в шоке от нашего секса: в место 10 минут теперь секс по 2-3 часа и бешеный стояк!Кстати о них уже в журналах пишут, вот сами почитайте --- http://dum.ps/maxim

М
мукачівець

чому редакція не написала назву магазину і в якому районі ? Як люди поможуть,якщо не знають цього ?

Т
тячивець

дайте пацану спокій видно мама не мала чим ремонт зробити

СБ
Скромный Беня

целуйте ноги хозяину, быдло.

Читайте також