У Мукачеві заборонили концерти артистів, які виступають в Росії під час війни

4
16

Відповідний проект рішення було внесено у порядок денний сьогоднішньої сесії і ухвалено 31, утрималося 4.

Депутати також запропонували розширити список суб'єктів, яким може бути заборонена діяльність у Мукачева у зв'язку з роботою на території Росії під час війни.

- Заборонено проведення концертних програм та інших розважальних заходів на території міста Мукачева представниками українського й іноземного шоу-бізнесу, котрі проводять концерти, гастролі, беруть участь у різних розважальних заходах на території Російської Федерації, у анексованій Автономній Республіці Крим, а також у тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей під час військового протистояння, - йдеться у тексті рішення, яке ухвалили депутати міської ради сьогодні.

Нагадаємо, що нещодавно в Ужгороді відбулося відразу 2 концерти Потапа і Насті Каменських, яким передували гучні дискусії в місті аж до ініціативи заборони концерту. Зрештою, все пройшло спокійно, а артисти після концерту завітали до обласної дитячої лікарні з подарунком.

Коментарі

0
07

депутатики нещасні,забороніть погані дороги,високі ціну й дурну інфляцію...а не дурью ся майте,вам не за то зарплату платять,обисьте свій даунізм напоказ виставляли..бо такими темпами вас четвертують скоро,паскуди ви кончені

І
Інтересно

Коли дебільні майдауни запрітять самі себе? Бо таку шкоду країні, як ненормальні майдануті, не зможуть нанести 100500 агентів ФСБ. :-)

ДВ
дуже вірно!

подяка за це владі!!!!

Т
Тормоз

Депутати в Києві більше шкоди приносять державі ,чим артисти. То в них криза, то нема койліції, то за 2 роки від Януковича нічого не вернули,відпочинок за межи України,засідання пропускають і тд....Але їх ніхто не забороняє.

Р
Ротару

Дебільності майдаунів просто не має меж.

Н
невідомий

Ну да,в нас кожного тижня концерти,як тепер без них)))

И
Иван

Май ганьба що из нашого краю тота звезда ерика герцег добронська з виагри небога лим у росссии и лим виступае закрити шалави дорогу сюда взагали

О
Олег

Заодно треба заборонити переказ грошей з Росії від заробітчан, і продаж цукерок Рошен, бо Рошен має завод у Маскалії та кормить вояк.

І
іра

Дурниці. Кому потрібна така заборона. Нехай наші артисти їздять по всьому світу під час війни і навіть в Росію. Вони ж привозять величезні кошти і платять податки нашій країні.

Ю
Юля

Слідуючий шаг свідомих депутатів: заборона переказ грошей від заробітчан із Россії. Скачем далі.

:
:))

Забороніть президента Вальцмана,адже в нього є бізнес в "агресора". Великий бізнес,а не як в якихось жебрачих артистів! Російський "Рошен" тільки за 2014р заплатив податків на суму 298000000 руб.По курсу на 2014 рік- це біля 7 000 000 USD !!! От це розмах у Педро!

Ч
читачка

а нічого, що артисти такого штибу в мукачево-то й не заїжджають? якщо рапто м-- то в ужгород. так що рішення -- мега потрібне!

М
Мукачівець

Хіба не вистачає тут лозунгу "Хто не скаче той москаль!". Схаменіться! Якби вам нормально платили як артистам у Росії, а тут казали "дякую", де би ви пішли виступати! Не лукавте хоч перед Паскою, грішні псевдопатріоти! Судите інших, а себе не бачите... І кого ви виховуєте? Вся країна як стадо баранів переплачує за газ українським жидо-олігархам, а ви в Росії проблему бачите? Бюджети розкрадаються чинушами всіх рівнів. Не там проблему бачите, шановні викладачі і т.д. Ох не там... Чого бідний - бо дурний. Чого дурний - бо бідний! ))))

В
Викладач

Молодці! Треба виховувати молодь!

*
*****

Дуже правильно!Артисти-це люди,які впливають на громадську думку.

F
fsae

Мда... артісти їм мішають..

Читайте також