У Мукачеві запевняють, що ситуація з негодою під контролем (ФОТО)

12
7

Про це Мукачево.net повідомив перший заступник міського голови Ернест Нусер.

"Різке погіршення погодних умов без сумніву викликає напругу, але ситуація під контролем. Наразі посипаються дороги, основні магістралі та в’їзд у місто. Сьогодні ще не найгірша ситуація, ми очікуємо  ускладнення на завтра. Всі служби у готовності. Безперечно, негода наробила біди. У місті багато де обірвало електричні проводи. Але зараз поквартально вже відновлюється робота" - розказав пан Нусер.

Коментарі

В
вв

"Всі служби у готовності. Безперечно, негода наробила біди." Випало аж 5 см. снігу!

С
Славік

Кстаті, говорять за воду, що з нив буде?. Відповідь - скоро, то що і з ЖЕКАМи, приватизують за безцінь і будуть будувати капіталістичні стосунки з мешканцями, яким не все вистачає на буханку хліба. Ану хтось чесно скажіть, після того як приватизували ЖЕКи, збільшили оплату, а скоро ще суттєво добавлять, щось біля багатоповерхівок помінялось або в підїздах будинків, може мусора поменьше стало, однозначно - НІЧОГО, а ні - дали приз ко систематично і своєчасно платить. Ось і все покращення місцевої влади, ідентичне що і Київської.

С
Славік

До обіда не видівим не одної машини, пішоходний центр зовсім не чистять не то що периферію, кругом безтолку сидить море чиновників, які нич не роблять а лим чекають на клієнтів, то наш мер міг би їм закупити з зарплати по лопаті, а не лим скаржитися, що грошей не має. Всі знають, що ВИ мастяки "освоювати" гроші, а кіть самим дещо зробити, то ... Поскорше би вже передав у спадкомість владу Андрійкови може хоть той із своїм Щодня виведе молоду тусовку на прибирання снігу. Аж смішно, але маємо мукачівці, те що маємо. Скоро в городі уже дерибанити не буде що, то старі казнокради відійдуть з заробленими грошима, а прийдуть інші нормальні, тіпа "СВОБОДИ"

В
володя

під яким контролем? за повних дурнів наших людей тримають!!!! Навіть на фотографії видно що то власник якогось магазину чи кафе у себе перед входом прибирає сам

M
Mulidran

Дако знає шо з водою? Труби померзли вадь який фрас?

Я
яя

машини боксують капец,у центрі аварія була)дороги розчищені % на 20)бачила 2-ох жековців за цілий день і то після обіду)))

А
админу

На фото видно под каким контролем. Один с лопатой.))) все в хусте с флагами с Ратуши.))))

Читайте також