У Мукачеві запланували яскраву п’ятницю

11
14

Починаючи з обіду до самого вечора в ТРЦ «Щодня» відбудеться святкування річниці бренду Kira Plastinina, вечір Comedy з нагоди свята весни та виступ гурту Rock-H.

Як повідомляє видання Varosh, святкування річниці бренду Kira Plastinina на Закарпатті почнеться о 13.00 і пройде у форматі перфомансу та розпродажу: під музику діджея танцюватимуть живі манекени, а в бутику можна буде придбати речі з нової колекції зі знижкою 20%, або зі старої – 90%. Усе це відбудеться на 2 поверсі ТРЦ.

О 21.00 в ресторані Daily (3 поверх) розпочнеться вечір Comedy від корпорації «Хватіло нє фантазіі». У якості спеціальних музичних гостей заходу виступить гурт Rock-H. Замовити столик можна за телефоном 099 421 81 17.

Гарного вам початку вихідних та зустрічі весни)

Коментарі

М
Маша

Люди, если вы злые на жизнь, тогда не надто портить настроение и жизнь другим. Одежда Пластининой как раз доступна и по цене и по качеству даже студентам. Это не бриони в котором ходят наши политики. А Ира умничка, старается

M
McMurphy

Раз так вас жаба давить пропоную обявити бойкот пластініній. хай слідуючий раз празнують своє закриття!!!! І з чого ви взяли що це модна одежа??? Вам її просто приподносять як модну і нічого більше!!!!!

У
Уа

Станьте сами себе "Кирой Пластининой" Пойдите на курсы кройки и шитья и будете сами себе шить модную одежду в одном экземпляре и стоить она будет в много раз дешевле.Включайте фантазию и будьте индивидуальны!

_
___

В стране разруха, а у вас Kira Plastinina бренды показывает...пир посреди чумы ?????

П
політолог

Такі заходи, для таких як діти(мажорів) Балог, а інші діти повинні на них працювати(офіціантами), а на такі заходи ходити.

D
dyr

Мукачівка 27.02.2013 19:49 | IP: 176.8.56.xxx скільки коштує столик? Дешевше новий купити.

П
Перехожий

При чому тут Балога та і ще до брендових марок? Скоро дехто дійде до ручки і почне Балогу винити у тому що вода у Латориці тече не в той бік. Хай ваші діти краще не у вас гроші просять а самі заробляють. А якщо ще малі то нічого ходити по подібних зібраннях. Це моя особиста думка.

Г
Галина

Мені, наприклад набридли подібні свята. Мої діти бачать такі розваги і хочуть піти, а грошей у мене для подібних походеньок нема. Краще би Балога поміг із зарплатою, а не брендовими марками приманював людей, у яких і так зараз криза!

А
Адмін

Вартість столику залежить від кількості людей та місця розташування. Це краще уточнювати та замовляти напряму в адміністратора за телефоном. Дякуємо за розуміння

RZ
Rovna zemlya

I chogo ya tak daleko?..

М
мукачівка

а вход сколько стоит?

М
Мукачівка

важко написати?

А
Адмін

Зверніться за телефоном.

М
Мукачівка

скільки коштує столик?

Читайте також