У Мукачеві запрацює Центр реабілітації для бійців АТО

19
0

Про це Мукачево.net повідомила волонтерка та співініціатор створення центру Людмила Колядко.

За її словами, спільно з мукачівськими волонтерами Наталкою Зотовою та Людмилою Бандурчак вдалося ініціювати створення Центру реабілітації для бійців АТО. 

Мукачівська влада підтримала ініціативу створення відповідного центру, Наразі, йде пошук приміщення для роботи активістів. 

Вже є бажаючі волонтери та психологи, які працюватимуть не тільки з військовослужбовцями, які повернулись з АТО, але й з тими, хто тільки планує їхати. Крім того, психологи працюватимуть також і з родинами бійців. Волонтери займатимуться також соціальної реабілітацією та психотерапією бійців АТО.

В кінці місяця, 4 психологи, що працюватимуть у Центрі реабілітації, їдуть на підвищення кваліфікації до Київського інституту сучасної психології та психотерапії. 

Волонтери вже мають досвід у справі реабілітації бійців АТО, адже їздили до них, спілкувались з ними на базі Мукачівського військового шпиталю. 

Ініціативу створення Центру реабілітації підтримав і народний депутат Віктор Балога. 

При потребі поспілкуватись з психологом, або обговорити можливу допомогу майбутньому Центру реабілітації бійців АТО, можна звертатись за телефоном: 0990287631 (Людмила)

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також