У Мукачеві запустили виробництво популярної італійської страви (ФОТО, ВІДЕО)

16
3

Відтепер улюблені італійцями канелоні доступні кожній закарпатській родині.

Відтепер улюблені італійцями каннеллоні доступні кожній закарпатській родині.

Традиційні каннеллоні – це трубочки з тіста, начинені фаршем. Подаються з соусом та плавленим сиром. У Італії ця страва є настільки популярною як борщ в Україні.

— Вареники і пельмені вже стали звичними стравами для нас. Тому ми вирішили запустити виробництво каннеллоні, щоб закарпатці мали смачну і доступну альтернативу, - розповідає мукачівець, приватний підприємець Юрій Лізак. – Це та страва, яку можна придбати по дорозі з роботи до дому, на 25 хвилин поставити в духову піч і все, ваша сімейна вечеря готова! Я особисто слідкую за якістю м’яса, з якого виробляються канелоні, бо хочу, щоб закарпатці могли сповна насолодитись новинкою.

На даний момент каннеллоні доступні у двох варіантах: з м’ясним фаршем із томатно-базиліковим соусом та пісні – наповнені картоплею з томатним соусом.

Запитуйте новинку від ТМ «Mr. Lizak» у магазинах області. Контакт для співпраці 0506719076.


Коментарі

П
Правда

Кобзарь за перевалом учил. Не позорься...

П
Пікачу

«Начинені фаршем» журналіст з Іршавщини? :)

М
Мікулаш

Та се наші "палачінти". А наповнити мож хоч чим. Так як і наші пельмені обізвали "равіолі", а нарізаноє тісто "пастов". Чому ПРЕСМИКАЄМОСЯ перед НЕ нашим ? Та європейцям і НЕ снилися наші "фіномшаги". "Чужому навчайтесь, і СВОГО не цурайтесь" - заповідав нам Кобзарь.

Читайте також