У Мукачеві зареєстровано 6 випадків коронавірусу за минулу добу

12
9

Загалом за минулу добу було зроблено 120 тестів на виявлення COVID-19.

Як повідомили Mukachevo.net у Мукачівській міській раді, за останню добу у Мукачеві зафіксували 6 випадків коронавірусної інфекції.

Загалом вже 104 мукачівців одужали з початку епідемії.

На сьогодні 89 жителів Мукачева залишаються захворілими на коронавірусну інфекцію.

Загалом, з початку епідемії 195 мукачівців захворіли на Covid-19, два летальні випадки.

Нагадаємо, Закарпаття таки переходить до ІІ етапу пом'якшення.

Коментарі

Б
баламут

Щоб пройти Мед.комісію МВС, треба добре напрягтися. Після неї відстає по перевірці тільки комісія для космонавтів. Короче,раз ти пройшов у Мвс , то можеш сміло летіти у космос. ПОбажати керівництву обласної поліції проходити свою комісію , вони навчать там,як потрібно цінити свій час і життя.

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Почув,що перші симптоми того кроновіруса це втрата нюху.То якщо захочете наприклад взнати чи йдуть з вами в маршрутці чи десь у магазині з тим вірусом хтось,ви "пукните" і якщо люди будуть там кричати і казати "фу" "що так воняе",можете тоді бути спокійним біля вас усі здорові,а якщо хтось буде мовчати і не обурюватися,то вірус у того буде!Це "лайфхак" по українськи і гроші не треба на ті тести витрачати!!!

Г
Гукан

Як боло добре, коли люто бушував барановірус. Боло спокойно кругом. Доктори шось собі заробили, бо ходили бідні як миша у церкві. Страшні бандити го боялися, не били одне другого з калаша, у своїх машинах їздили у масках і дітей з жінками заставляли. Та навіть наркомани ся бояли повіситись. Зара пишут шо уже усі вилікувались і знов скрізь бєспрєдел - буси валом повалили заперевальні, села повстали, почали дороги перекривать, бо хочуть буть столицями. Скоро буде уже не як у Італії, а як у Америці. Треба на осінь знов включити той барановірус у телевізор, а може і навікі віків.

ДЗ
До Знаю і Олега

Підскажіть,як сокотитися?Маски,рукавиці,шлеми,скафандри....розказуйте діточкам. Лячи в корпошів нараз?Де тота пандемія,яка мала скосити десятки,сотні міліонів? Де тоті майже тисячу хворих на Закарпатті?Ну і що,що виявили?Хоча зараз не виявляють,а призначають інфікованих в угоду вірусоафері!

Д
Джокер

Заподозрил коронавирус и испугался, когда жена готовила, а я не мог ничего унюхать. Оказалось, у нее первый раз за много недель ничего не подгорело... Успокоился!

О
Олег

Люди будьте обережні! В Ужгороді у поліцейська поліклініці зараз більше десятка її працівників заразилося на Ковід, а там щодня від 50-80 людей проходять медобстеження ( вступ на навчання, прийом на роботу і т.д.)

К
Капець

Шукачі коровавірусу: Шо ви курите або вживаєте перед пошуком новопризначених хворих? Ще не набавились?

М
Мкчво

Вертаєся вірус

З
Знаю

Абсолютно логічно - чим більше обстеже, тим більше підтверджень - світова практика. Влада на своєму місці! Реальні і чесні цифри - реальні і своєчасні заходи!!! І народ - візьміться за голову - сокотіть себе!!! Це лиш початок!!! Будьте Здорові!!!

Читайте також