У Мукачеві затримали банду злочинців, яка готувала збройний напад на фірму

11
6

Вчора, 7 березня, у центрі міста Мукачева працівники карного розшуку разом з спецпідрозділом Корд затримали трьох місцевих мешканців, які готували збройний напад на одну з фірм міста.

Як розповіли Мukachevo.net правоохоронці,  спочатку троє злочинців, двоє з яких раніше судимі, пограбували автомобіль припаркований в центрі міста, біля одного з кафе по вулиці Миру.

З автівки злочинці викрали гроші в сумі близько 20 тисяч гривень.

Згодом, неподалік цього місця, правоохоронці затримали цих злочинців та їх авто, у якому знайшли пістолет ТТ, біту, кастет та наркотики.

Як розповіли чоловіки, вони готувалися до збройного нападу на фірму  чоловіка, з авто якого вони викрали раніше 20 тисяч гривень.

Згодом, поліція оприлюднила офіційну інформацію, в якій уточнила, що злочинці готували напад на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами, доставляючи грошові кошти на фірми.

Коментарі

І
Ілона

А почему Транзіт таксі у Мукачеві їздить без шашок де дивиться податкова

3
3336

Постановка і не більше

П
Пишти

То щур сбу наркоту кринке из гийзом

В
ВАся

Они вопще половину не пишуть . А лем тошо Їм вигодно. Наприклад . На Флексі умер чоловік не слова не написали. БО не мож

М
мусор

Правильно хто як може так заробляє,нахера ложну інфу писати.за напад на фірму такого немає у справі я сам принімав покази.мукачево нет.пише неправду.як обично,ганьба.

О
Олег

как обычно! борьба с последствиями! обязательный атрибут такого "пацана"-наркотики! все Мукачево знает кто торгует наркотиками! Но -кто их тронет!крыша на самом верху!

Читайте також