У Мукачеві затримали чоловіка, що пограбував інваліда серед білого дня

11
3

У Мукачеві 40-літній грабіжник підбіг до чоловіка в інвалідному візку, вихопив з його рук мобільний телефон і втік.

Однак, завдяки небайдужим громадянам, вже за кілька хвилин наряд патрульної  служби міліції затримав нахабного вуличного грабіжника, пише Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Смаглявого чоловіка, який тікав центральною площею Мукачева, затримали патрульні Степан Гавран та Сергій Ледней. Інспектори патрульної служби Мукачівського міськвідділу цього грабіжника впізнали здалеку. Цей 40-річний чоловік неодноразово притягався до кримінальної  відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Допомогли затримати грабіжника небайдужі громадяни. Побачивши, що скоїв зловмисник, очевидці відразу звернулись за допомогою до міліції.

Цього чоловіка в інвалідному візку, якого щодня видно на центральних вулицях Мукачева, в місті впізнають вже всі. Він інвалід першої групи, практично не рухається і дуже погано розмовляє. Тож грабіжник, спокусившись на чужу «мобілку», сподівався, що інвалід нікому не розкаже про скоєний на нього напад...

Відомості про дану подію слідчий Мукачівського міськвідділу міліції вніс до Єдиного реєстру досудових  розслідувань за ознаками ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За дане правопорушення раніше судимому мукачівцю загрожує до 4 років позбавлення волі.

Коментарі

R
Romari0

Толку з того, що загрожує до 4 років. Раніше судимий, неодноразово притягався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі, - не виправився. Якщо знову посадять - до 4-х років за наші податки буде тліти в стінах поки не вийде, чи від тубіку загнеться. Квиток в Магадан, а там хай вирішує на котрій сходити...

!
!

Пропоную на ці 4 роки прикувати його ланцом до візка, хай "псом поганим" проживе ці роки.

И
игорь

грабить инвалида это даже не подлость а даже не знаю как назвать

Читайте також