У Мукачеві затримали двох чоловіків, які вкрали комп'ютерної техніки на 25 тисяч

10
1

Зловмисники викрали комп’ютерну техніку із будівельної фірми, що знаходиться в Мукачеві.

До чергової частини із заявою про крадіжку звернувся директор мукачівської будівельної фірми. Чоловік розповів, що вночі невідомі розбили віконне скло на його фірмі й викрали звідти 4 монітори з  системними  блоками, клавіатури, ноутбук тощо.

В ході оперативно-розшукових заходів мукачівські правоохоронці встановили осіб зловмисників. Ними виявилися двоє мукачівців 21-го та 24-ох років. Старший із них раніше судимий за шахрайські дії. Молодики зізналися у скоєному та  розповіли, що на крадіжку наважилися спонтанно.

Вночі, коли поверталися додому, старший запропонував товаришу обікрасти будівельну фірму, в якій йому не раз доводилось бувати. Менший залишився на варті, інший розбив віконне скло й поліз в середину. Звідти уже в двох винесли  техніку до  гаража, який знаходився неподалік. Власне там правоохоронці й знайшли крадену комп’ютерну техніку.  

Речові докази вилучено. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України. Триває розслідування, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

Д
Добрый

Чёта ржу! Цель кражи - создать образ диска Windows-98! А вот реальная хохма! Вчера цыганва спиз"или у Лайфа 200 м оптиковолокна! Лайф в шоке! и пролёте! А как элегантно матерились! Бе-бе бе, хе хе хе, пи-пи пи, ну вы поняли!

Читайте також