У Мукачеві затримали двох юнаків з наркотичним насваєм

12
0

Посеред ночі, близько 03.00 год, інспектори патрульної служби міліції неподалік гуртожитку коледжу помітили двох юнаків, які були очевидно у стані алкогольного сп`яніння.

Під час розмови з правоохоронцями, юнаки почали нервувати і намагались щось  викинути  з  кишень.

Як з`ясувалось згодом, хлопці – студенти коледжу. Юнаки, віком 17 та 18 років проживають у Хустському та Тячівському районах. Під час особистого огляду у кишенях юнаків працівники слідчо-оперативної групи виявили та вилучили два поліетиленові пакети  з наркотичною  речовиною – насваєм.

Як пояснили хлопці, цей засіб вони вживають як добавку, адже займаються спортом. Про те, що засіб заборонений і відноситься до  нарковмісних хлопці знали,  однак продовжували його носити з собою і вживати.

Насвай – вид не курильного тютюнового засобу. Основними складовими насвая – є  тютюн та луг (гашене вапно). Вживання насваю збільшує всмоктування нікотину в кров через слизову оболонку ротової порожнини. Вживання насвая викликає нікотинову залежність, а часте вживання - також психічну залежність.

Наразі відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучену речовину направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області, повідомляє Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також