У Мукачеві завчасно приписали усіх перед весняним та осіннім призовами

5
2

Мукачівський об’єднаний військовий комісаріат достроково завершив приписну кампанію юнаків 95-го року народження. Хоча приписка триватиме до 31-го березня, основна кількість майбутніх захисників Вітчизни вже пройшла призовні комісії. Повідомляє телеканал М-студіо.

 

Наступний етап - весняний та осінній призов. 
 
Довгі коридори, що з’єднують декілька медичних кабінетів. Суворі та прискіпливі лікарі, ретельні медичні обстеження і відверті співбесіди із офіцерами. Картина знайома майже кожному юнаку, що закінчує школу або припиняє навчання у техучилищах. Це військовий комісаріат, тут щороку чекають на молоде поповнення Збройних сил України. 2012 рік - не виняток. Після проходження медичних комісій, перевірки морально-ділових та фізичних якостей кожному юнаку буде визначено рід військ для проходження військової служби та спеціальність. Кращим серед приписників буде запропоновано вступити на навчання до вищих військових навчальних закладів.
 
За словами офіцера, до початку приписної кампанії особовим складом військового комісаріату Мукачева було проведено підготовчі заходи. Зокрема, складено списки юнаків, яким у 2012 році виповнюється 17 років, а також графіки проведення засідань комісій з питань приписки, сформовано особові справи призовників. Все це дозволило доволі оперативно провести приписку. Проте цьогорічна приписка не обійшлася без сюрпризів. Під час кампанії спеціалісти виявили чимало молодих людей, непридатних до служби в армії. 
 
Окрім розповіді про здобутки цьогорічної приписки, підполковник Олександр Мошковський попередив юнаків про відповідальність за спробу ухилитись від постановки на військовий облік. Адже варіанти «я не знав» чи «забув, тут не пройдуть. На тих, хто ухиляється від служби в армії, чекатимуть великі неприємності. 

Коментарі

M
Mellonius

а як у нашій армаді із дідовщиною, краще стало? га?

П
Призовник

Мусять щось робити комісари бо то їх хліб. Зараз як, не хочеш іти в Армію плати або хочеш іти, тоже плати, особенно коли служити в області. То всі знають, ко приходить у воєнкомат рішати з службою.

Читайте також