У Мукачеві завершили встановлення нових обмежувачів на Свалявській та І. Франка (ФОТО)

12
6

Два нових обмежувачів руху великогабаритоного транспорту встановлено на вулицях Івана Франка та Свалявській.

Висота обмежувачів – 3,7 метра. Насамперед їх встановлюють, зважаючи на численні скарги мешканців цих мікрорайонів, адже від руху великогабаритних автомобілів дороги весь час руйнувалися. Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

Більше того, були непоодинокі випадки, коли по вулиці на будинках виникали тріщини від руху вантажівок, які ігнорували забороняючі дорожні знаки. Тому влада, враховуючи пропозиції мешканців, пішла на такий крок, - зазначають в управлінні міського господарства.

Схеми організації дорожнього руху на вулицях Свалявській та Івана Франка погоджені Управлінням патрульної поліції в містах Ужгороді та Мукачеві.

Також повернуто обмежувач на вулиці Підгорянській, який тимчасово було демонтовано.

Коментарі

О
О

Да поставьте уже на Н.Воротах ограничители,и дороги в области будут целы и менты голодные...

M
Mulidran

ньіт, не добре написав вун)) Хоча би тому, що дуже путано. Місто має захищати інтереси своїх громадян - зокрема від впливу транспортної вібрації. Дороги в межах міста належать місту.

М
МІШО

Пишіть коли путь перекривати.Добре Юрій написав усьо так іє.

М
Мукачево

Молодці, бо по цих вулицях фури їхали часто і навтіть по Невського, де зовсім вузька вулиця. Добре якщо ще повтсановлюють такі обмежувачі

Ю
Юрій

Уявляю собі 2008 рік де робили іноземці трасу київ чоп.Весь автомобільний потік перевели на Чинадієво.Вчора мав нагоду сам переконатися хоча дуже багато знайомих рекомендували відзняти .Це просто жах.На сторінці у фейсбук голова села доречі який хотів піти із життя через повішання якого дивом врятували хизується за майже два роки роботи.Але голова смт у першу чергу робить запити шоби невідгорожуватися від дороги яка є у твоєму смт.Зробимо обовязково перекриття траси і знову всі автіки проїдуться через смт Чинадієво.Доречі до мешканців смт Чинадієво хто освітлення робить,де і кому стара школа належить.Чи може ваш син у центрі села хату таку збудувати.А дорога належить області.Шановний будуть питань дуже багато.

В
Виталий

Дорога портится не от фур, а от качества дороги. Почему то за бугром дороги не портятся от фур. Но вообще я, что то не видел что бы туда фуры ездили. Это переезд возле детской поликлинике?

Читайте також