У Мукачеві збирають свій ЄвроМайдан (Оновлено)

5
67

Проєвропейська громадськість міста обурена останніми рішеннями і діями влади, вона готова відстоювати європейський вибір на вулиці – на центральній площі міста під під синьо-жовтими прапорами та прапорами європейського союзу.

Попередньо, європейське віче на площі Миру перед ратушею та драмтеатром призначено на неділю, 24 листопада 13:00 – синхронно з іншими містами України.

"Всіх, кому не байдужа доля України, запрошуємо взяти участь у мітингу на підтримку євроінтеграції. Мітинг відбудеться у неділю, 24 листопада ц.р. о 13.00 год на центральній площі м.Мукачева. Не будь байдужим, майбутнє України – в твоїх руках!" - йдеться у повідомленні оргкомітету.

Нагадаємо, прихильників євроінтеграції закликають вийти у п'ятницю, 22 листопада о 12.00 на площу Театральну в обласному центрі Закарпаття.

Мукачево.net

Коментарі

З
Зотова

Евроинтеграция не означает, что пенсии будут по 500 евро, Ангела Меркель станет премьер-министром Украины, а Динамо Киев станет вдруг играть как Барселона, ничего не изменится, кроме красивого слова — евроинтегрировались

МИ
Міліцішта Иван

Жопа - це росія і митний союз!

С
Слов"янин

Міліцішта Іван натякає, що Україна жопа? Нічого дивного немає, бо лише українофоби нас можуть тягнути в Гейропу.

ДП
До партизана

Якого хрена ти їздиш у Європу,якщо там так не добре? Пакуй свій чумайдан у жигулі і в московію.Я б таким,як ти кордони позакривав.

М
Македонский

Господа!!! Жаркая дискуссия развернулась. Референдум даже провести, желающие есть. Только что он даст? Молодым нужна интеграция лишь бы без виз в Европу ездить ( но где и когда это случиться - никто даже не обещал!). А кто мешает достигнуть этой цели другим путём? Половина населения работает за границей - возникает другой вопрос: почему не едут зарабатывать в Украину? Прошло 20 лет независимости и по прежнему виноват кто-то. А кто мешает привлекать инвестиции в страну, открывать новые заводы, наращивать производство, создавать новые рабочие места? Ответ- плохое законодательство? А кто его пишет и принимает?Правильно - правительство! Сами избрали, оно же нас и имеет! Евросоюзу и так уже хреново т. к. пашут только немцы а остальные только баласт, Венгрия сколько производила и экспортировала? А теперь только выращивает но не перерабатывает и не экспортирует. и вообще ещё нужно подумать, а накакой вообще хрен евросоюзу нужна Украина? как не крути, а Украине самой нужно думать.

Л
Леха

Для Міліцішта Иван. Уважаю людей с чувством юмора!!! Но сейчас не до смеха. Как бы не остались украинцы, как и в твоем анекдоте, на родине...

МИ
Міліцішта Иван

Улізли дві глисти з одого місця. Одна звідає: - А што то такоє світлоє і круглоє и так фаєн гріє? - То Сонце, синку. -каже друга листа. - А ото што такоє блискучоє и синьоє? - То синку Море такоє. - А там дале што такоє зеленоє и пахне файно? - Тото Ліс, синку.- каже старша глиста. - Но та якого чорта ми жиєме у цій ЖоПІ?!! - Бо то наша Родіна, синку. (То може и нам уже пора вибиратися з того г*вна у світ?)

МИ
Міліцішта Иван

Теперь як николи треба стати єдиними проти втягування до союзу з рашею. не гризтися: мацкаль, не мацкаль. всі люди хочуть жити добре. наші діти цього заслужили. але треба стати стінов на дорозі до советського прошлого. наохтемы вєнно з європов!

С
Слов"янин

Старий анекдот на новий лад. Вопрос армянскому радио: возможна ли революция в США? Армянское радио: нет, не возможна. Вопрос: почему? Армянское радио: потому, что там нет американского посольства...

П
Професор

Троллі! Забирайтеся на другі сайти і там кнопайте свої дурні комменти! А остальним треба знати: з ЄС хочуть ассоціації. Про вступ у ЄС не іде бесіда - треба ще мало повкалувати, аби порядок навести дома. Думайте, за кого будете голосувати в 2015-му.

ЦІ
Цілком і повністю погоджуюсь з думкою Народу

ніхто не задумавсянад питанням чого нас туда так тягнуть??????????? прямо за уха тягнуть?? і шо там так файно шо лим нас уже не хватає в тому "єврораю"??? там шо всьо бесплатно і хліб з маслом на деревах ростуть і нікому уже іх їсти лиш голодну україну хочуть накормити, своїм гмо??? кіть туда підеме та будеме бомжами у своїй країні і не зможеме нич уже потім зробити бо скажуть нам ви хотіли європу та маєте!!! а наші олігархи як були при грошах так і будуть при них хоть у європі а хоть і без неї і нико никого не накаже бо то своя мафія просто по разні сторони барикад!!! одні за ю другі за я і т. д. чого всі так переживають за ю?? у нас шо в тюрмах більше нико не сидить?? там шо одна ю хвора?? 50% сидять за чужі злочини пор 15-20 років чого єврокомісари про них не беспокояться??? чи вони недостойні їхньої уваги через те шо в них нема мільярдів баксів на офшорах??? демократи кончені!!! розстріляти би їх тай загребсти як псів бешених!!!

К
косяку

ты про те 14 млрд, что при ющенко накрылись женским половым органом?

К
Косяк

В Брюсселе ЕС выделило нам финансовую помощь, которой ещё Ющенко добивался

КЗ
корінний закарпатець

закарпаття має знову стати частиною Європи ( як вже було до совка), всерівно чи з східною україною чи без!!!!!

Л
Леха

Читаю комментарии и грустно становится... До чего вы дожили? И чего дождетесь? Кафедра русского языка. Две доцентши, одна курит, вторая разгадывает кроссворд. — Мария Ивановна, — " Полный крах всех надежд " -, шесть букв, вторая "и"... Курящая долго думает, потом: — Ну, не может быть! в газете? — Да. — Пи@дец?! — Подходит... Входит завкафедрой, профессорша. — Софья Марковна, вот вы доктор наук! " Полный крах всех надежд " ? , шесть букв, вторая "и"? — Пи@дец! Однозначно! — Ну не может же быть в российской газете — "пи@дец"! — Сейчас все может быть! Входит аспирантка Машенька, юное невинное созданьице. — Вот молодежь все знает! Машенька, полный крах всех надежд, шесть букв, вторая "и"! У нас только один вариант — "пи@дец"! Машенька краснеет до корней волос и шепчет: — Фиаско.

БП
Бригада пяных танкистоff

Treba iti tuda de prirodni resursi. Yak bi nebolo pohano z maskalymi, ONI nam nedadut' samersti. Treba iti tuda de zhopi bude teplo

К
косяку

ты там шо сканку в себя заколачиваешь?какие деньги дала европа? начни с листьев, а потом уже шишки забивай..

К
Косяк

Закарпатье вообще больше Европа чем Украина, и тем более не Россия. Если так брать: Европа нам дала денег не смотря на тупость Яныка, Россия закрыла ввоз Рошена, пообещала ввести визовый режим и закрыть торговлю. И после этого Путяра говорит что Европа нас шантажирует.. хмм... Ну как и говорилось выше - работа в России легче, уровень образования и медицины ниже, качество жизни хуже, и коррупция ужасная Надежда на сознательность Украинского народа.

A
alexu

долбоеб ты нацистик...Во время голодомора у руля стояли два грузина Сталин и Берия , а в рядах НКВД было около 30% твоих хохлов.. marii а ты галицайска запомни, что обосрались вы давно сами, перед всем миром...и весь мир ржет как три жида из опозиции пытаются под четвертую жидовку и воровку века закон принять..

A
alexu

долбоеб ты нацистик...Во время голодомора у руля стояли два грузина Сталин и Берия , а в рядах НКВД было около 30% твоих хохлов.. marii а ты галицайска запомни, что обосрались вы давно сами, перед всем миром...и весь мир ржет как три жида из опозиции пытаются под четвертую жидовку и воровку века закон принять..

M
maria

Європа обойдеся і без України, але чи Росія обойдеся без Ураїни. Вони знають лише українські бібліотеки закривати та український народ обсерати. А як жопа загорить .....

A
alex

Від Європи ще ніхто згоду не помер. А від Росії скільки українського народу померло. Про що свічить сьогоднішней день. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВАМ ГОЛОДОМОРУ.

)
)))

Якщо Украіну візьмуть евросоюз то його не стане ((((так шо заспокойтесь з нашими політиками ми підемо лиш в дупу......Але виноваті і самі люди шо терплять всьому цьому безпределови!!!!

П
Проросіянам!

усім москво-розумним: У москву їдуть робити наші бо не треба: візи, знання іноз. мови, інтелекта, навички і вміння здобуваються "на ходу", обов"язковий мінімум - рівень джумшута - отлично! ба ци їдуть пак тоті заробітчани отдихати у росію, чи може на лікування у росію, чи може на екскурсії у росію ... чи може купляють туй руські машини а не євромашини за $2-4 тис. ... не бздіть!

Д
Думайте

Не протягнеме себе у Європу- прийде до нас Сирія, Єгипет, Лівія... Ніхто не проти мати бізнес і нормальні відносини з Росією, але нормалтні відносини а не постійно в позі раком

П
політолог

Та ніякого ефекту від акції у Мукачеві не буде так Балога спробує показати, що він може за гроші зібрати людей. Так.це всі зможуть,якщо грошей стільки накрасти.

П
прохожий

сначало жопу научитесь витерать бумагой а то пальцем на всем экономите эвропа вам нужна а воровать кто я буду и списивать на дороги

М
Міліцішта

Ідіть ідіть дурні, а Балога буде вершки знімати:))))) На...бе вас знову:)))

П
Патріот

Ясно, що і там не рай. Але краще ніж в нас, відношення держави до народу інше як і рівень життя. Інакше на заробітки не їздили б, а на рахунок сум, то таких цифр не чув, по друге хто нам ціну на на газ таку встановив найбільшу в Європі, для братів-словян, ЮВТ одноосібно угоду підписувала буз ГАЗПРОМУ? Люди ми не гірші за інших, маємо свою історію, культуру, і вибір зробимо вибір самі без жополизів і пристосуванців.

П
партизан

Люди бувім на словаках то плачуть, ош не треба було їм євроунію, так само і мадяри і чехи, бо у них слабі зарплати.Бувім не так давно і в німцях, то у них середня зарплата 4-5 тис.євро, айбо пашуть як негри і дисціпліна гітлерівська.Нас просто економіка на 60% повязана з Росією,якщо нам Європа допоможе, то можна йти до неї.А яник молодець розводить і Захід і Схід на свій карман, майже.

Н
народ

после подписания угоды с ес для выполнения всех условий ес необходимо 160 млрд ЕВРО!!!! и с этой цифрой согласны даже кролик, боксер и нацик...ГДЕ ИХ ВЗЯТЬ ПАНОВЕ ЕВРОИНТЕГРАТОРЫ??????СНОВА ОТ ЛЮДЕЙ? ДА НЕ ПОШЛИ БЫ ВЫ НХ С ВАШЕЙ ЕВРОПОЙ!!!! я тоже хочу в ес, но какой ценой?

П
Патріот

На кону не тільки наше майбутнє, але і наших дітей. За них і маємо переживати. Інакше нас влада не чує, дуже шкода. Стандарти життя - єдині для всіх, а не одні для єдиних і обраних. Все в наших руках, хоча б зараз і тому їх не можна опускати. Вибираємо Європу, Росії ми потрібні зараз більше ніж вона нам, тому партнерські відносини з укладданням асоціації збережуться, а страшилки погана відмазка і всі це розуміють. Життя не поміняється за один день, але майбутнє мусимо вибрати самі.

МИ
Милициште Ивану

ты или высоко сидишь и не хера не видишь...или русофоб со стажем с времен 1945года? где добре жити у вас?кому? пол Закарпатья или гавно в Италии за синьорами убирает или цемент в России мешает.. Может такие как ты успели хапнуть в лихие 90-е, а сейчас кайфуете... Скажи спасибо маскалям, что твоих земляков нормально принимают и деньги платят...только по Мукачево знаю человек 100..работают не жалуются.. ..пургу несешь какую-то Иване..

Л
Леха

Как в анекдоте... А сейчас завклубом Маня исполнит итальянскую песню ,,Сомнения,,. В переводе на русский: ,, А тому ли я дала,,... Привыкли жить в стойле? Так флаг вам в руки! А ваши дети и внуки будут жить в той стране, которую вы им оставите. Хотите, чтобы они прожили жизнь как вы, тогда идите 24 числа в гости к куму и за стаканом паленой водки пожалуйтесь друг другу на жизнь(существование).

П
пенсіонер

Якщо порядок то Европа,якщо економика то МС.

МИ
Міліцішта Иван

наші біди в тому, що часть населення тупо тягне до росії, бо там мавуть родичів. Жити їм добре у нас, а туди лиш в гості хочуть, а потому перетягують всю рідню поближе до заходу, а не до росії. Штось наші мацкалики не спішать до своїх у донецьк чи лугансь.

ДI
до I3 Pocii

бля...ты знаешь так и сделал..Поспешил на вокзал билет взять до Москау...не взял..нет билетов ..одни наши с мастерками и торбами с салом ..работать едут..до Москау..Завтра еще попробую.

НД
народ до ВУЙКА

получаєся п отвоєму шо вбивця то європа а злодій то росія )))) я ліпше виберу злодія бо там і самі можеме по привичці шось украсти а при європі ми прожиєме 1 рік а дальше поздихаєме !!! і нико за нас даже свічку не поставить бо там одні іуди і сатани!!!!

ІР
Із Росії

До Fredy Ти ідіот? Я йду на мітинг без усяких батогів. І повір оліню - я не жебрак, я сам зробив свій бізнес! І хрен дам комусь його отжати! Кстаті, жінка педагог - перший раз вирішили з цімборками-колегами тоже прийти без батога!!! Так шо писок закрий, поспіши на вокзал і купи собі білет нах Москау!

ІР
Із Росії

Ко знає де взяти євро-пропорці на авто?

М
Мункачу

Хіба велика честь тиснути руки "європейських лідерів" - масонів? Якщо так раптом станеться - потрібно помитися в семи водах.

M
munkach

невже після такого хтось із европейських лідерів подасть руку цим гоблінам

1
123

до політолога!!! пішов у жопу з своїм януковичом та його вибором!!!!! Мукачево!!! приєднуйся до Угорщини без козлів яників та азірових!!!!

М
мукачівець

задрали ви з такими довбаними коментарями!!! до чого тут Балога... доки ми будемо як бидло, вас лиш гроші за майдан подавай, а жити нам як далі.. нам і нашим дітям, не хоче дебіл президент йти в Європу, то хай сидить....собі, а Закарпаття треба від"єднати від цієї довбаної україни

Ц
Цильо

Уже на другу рату забиравуть у Азію. Первий раз Йовшко Сталін у 44, а типирь ізясь? Може доста?

С
Слов"янин

ПРсти даколи щось можуть зробити і для інтересів України... Під впливом пропаганди масонської Гейропи народ повівся і допустив "велику жовтневу...", перепрошую, "помаранчеву" "гевоюцію". Невже українці знову наступлять на ті ж самі граблі?

Л
Леха

Сергею. Ты прав на 100%. А простому человеку терять нечего, так как нищий он. Может хоть под конец жизни многие заживут по человечески.

F
Fredy

Оголосіть розцінки за стояння на площі? Чи стандартним балогівским методом в режимі економії - медики + педагоги?

ДР
до редакції

Шановні редактори, організуйте онлайн голосування хто куди хоче, до раші чи до нормального суспільства - європейського. Я за єроінтеграцію України!!! Чи хотя б Закарпаття або як мінімум Мукачева.

В
Варошський

Так хто чув, коли вже Медведчука назначать премєром?

V
VIVA

http://www.radiosvoboda.org/media/videotube/42.html

)
))7

Мальтус,ти правий,закрити кордони перед комуняками та регінами,всі банківські операції закрити,їхні діти на лікування в наші лікарні,а відпочинок в крим до своїх.А оплату за відрядження-через три роки(якщо нарахують).

ЯЗ
я знаю что делать

нам надо в Африку...есть там племя ТУМБАЮМБА...они нас давно перегнали..однако готовы помочь....И условия у них мизерные : всем в нос по кольцу медному...

С
Сергей

До сих пор Путин регулярно имел Януковича раком. Начиная от харьковских соглашений, цены на газ, таможенной политики и кончая сырными, конфетными и трубными войнами. А теперь Янукович будет стоять на коленях и делать ему минет. Он никогда не сможет жить по европейским законам потому, что привык жить по понятиям. И ему очень не хочется, чтобы его однажды спросили о происхождении миллиардов его семьи.

ДН
До народа

Слухай,ВУЙКУ,коли треба вибирати між *вбивцею і злодієм*,кого ти вибереш?Я проти євро,але якщо вибирати між рос.і між євро.,то все-таки виберу ЄВРО.А ше,коли був референдум про автономію Кравчука,Балога чим думав?

Н
народ

ніхто не задумавсянад питанням чого нас туда так тягнуть??????????? прямо за уха тягнуть?? і шо там так файно шо лим нас уже не хватає в тому "єврораю"??? там шо всьо бесплатно і хліб з маслом на деревах ростуть і нікому уже іх їсти лиш голодну україну хочуть накормити, своїм гмо??? кіть туда підеме та будеме бомжами у своїй країні і не зможеме нич уже потім зробити бо скажуть нам ви хотіли європу та маєте!!! а наші олігархи як були при грошах так і будуть при них хоть у європі а хоть і без неї і нико никого не накаже бо то своя мафія просто по разні сторони барикад!!! одні за ю другі за я і т. д. чого всі так переживають за ю?? у нас шо в тюрмах більше нико не сидить?? там шо одна ю хвора?? 50% сидять за чужі злочини пор 15-20 років чого єврокомісари про них не беспокояться??? чи вони недостойні їхньої уваги через те шо в них нема мільярдів баксів на офшорах??? демократи кончені!!! розстріляти би їх тай загребсти як псів бешених!!!

ДП
До політолога

Цікаво яких вітчизняних виробників крім виробників цукерок зможуть задавити европейські компанії?? в Україні за 20 років до тепер нема хоч одного якісного виробника товару, всі заводи фабрики виробляють сировину, а не готовий якісний товар! це рівень країн третього світу!!! так краще хай уже прийде на ринок европейська компанія і побудую тут свій сучасний завод і буде виробляти якісний товар для людей і дасть їм роботу. Наші ледве дихаючі старі заводи і давити не треба ім уже і так кінець!

СП
СЛАВА ПАРТИИ РЕГИОНОВ!!!

.

ДМ
Др. Мальтус

Пропоную просити Європу покарати не лише Яника, але й усіх членів Партії Регіонів - не давати нікому з них віз до ЄС, заморозити їхні рахунки. Відкрити сайт, куди громадяни могли б закладати усіх членів ПР, аж до рядових, аби їх перевіряли на вошивість в конзулятах. Членство в ПР чи супутніх партіях варто вважати ознакою небезпечної хвороби, для якої ввести карантин.

П
Політолог

Як не крути, а Янукович та ПР зробили правильний хід. Україна не готова на рівні конкурувати з європейським транснаціональними компаніями, які задавлять наші підприємства, як це зробили в Угорщині або Словаччині.

Ч
читач

Не будьмо байдужими! Підтримаймо, ми мукачівці, наміри і мрії українців жити в цивілізованій країні, з нормальними дорогами, достойними зарплатами, повагою,достойним рівнем життя, де існує право, захист честі і гідності громадян, де немає вибіркового правосуддя, де перед законом всі рівні. Якщо не ми, то заради майбутнього наших дітей, котрих ми намагаємося давати вчити за кордон, так як там відповідна якість освіти і є соціальні гарантії, що є відсутнім в Україні.Хоча в Україні усіма цівілізованими благами користуються лише наші можновладці, із статусами ВІП та приближеною до них кастою бандитів.

П
політолог

Бачу дехто хоче стати Жаливою №2 або вже 3 :))) ІР не Жаливи шановний.

Т
толя

2004 році почти ни было мобылок,типир ся добавив інтернет,зміны будуть точно.

О
Олег

До Володимира Так убагатоьох закарпатців вже є безвізовий режим!Як я знаю десь у 100 тисяч є

В
Володимир

Закарпатцям безвізовий режим з Європейським союзом!

R
Romari0

це трах...

МС
Микола Староста Жалива

Люди добрі від нас заберають Европу це жах

Читайте також