У Мукачеві згорів безпритульний

10
2

Близько п’ятої ранку 18 листопада до пожежно-рятувальної служби міста Мукачево почали телефонувати стурбовані мешканці п’ятиповерхового житлового будинку, що на вулиці Ідустріальній. Люди повідомляли, що сходові клітини під’їзду вщент заповнені димом, який через вентиляційні канали потрапляв ще й до квартир.

 

За лічені хвилини на місці виклику вже працювала чергова варта підпорядкованої державної пожежної частини № 5. Після розвідки місця пожежі ланка газодимозахисної служби увійшла до підвального приміщення, де знаходився осередок загорання. В густому димі рятувальникам вдалося знайти обгоріле тіло людини та винести його на вулицю.
 
Після ліквідації пожежі, у підвалі бійці МНС знайшли диван та деякі речі особистого вжитку. З огляду на це можна припустити, що це речі загиблого, а сам він – один з місцевих безпритульних.
 
Особа невідомого громадянина та причина загорання встановлюються. Орієнтовні збитки оцінюються  в тисячу гривень.

Коментарі

Х
хечбека

юй... його всі дуже в районі любили... він такий класний був... в 7 ранку уже всіх будив з своїми криками... нікому він не мішав... жалько його дуже(((

С
сосід

Цей невідомий в свій час проживав по вул.Гончарова його вигнав рідний брат з помешкання. Дуже цікаво чи буде мати совість його похоронити. Хай земля йому буде пухом.

Читайте також