У Мукачеві з'явилась школа імені Олександра Духновича

19
3

Рішення, про присвоєння Мукачівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №20 імені видатного педагога, письменника, культурного та громадського діяча Олександра Духновича було прийнято сьогодні, 26 грудня, на черговій сесії Мукачівської міської ради.

Враховуючи звернення Мукачівського культурно – освітнього товариства ім.Олександра Духновича про присвоєння Мукачівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №20 імені видатного педагога та громадського діяча Олександра Духновича, Мукачівська міська рада підтримала своїми голосами таке рішення.

Від сьогоднішнього дня, Мукачівська ЗОШ №20 носитиме ім'я загальноосвітньої школи Олександра Духновича.

Мукачево.net 

 

Коментарі

П
пожар

Я ти откиию страшну тайну - бiльшисть жителiв закарпаття - селяни, а у подавляющого большинства е близькi родичi у селах. Бiда лем у тому ош они мало пiлло ( як тобi кажеся ) говорять по украiнськы, но кидь ся розобрати та ти не лiпше володiеш державною)

І
Іван

А у нас в Чинадьові голова села сам, без людей поміняв назву улиці Духновича на агента КГБ Петричка!! Оттак, нашо нам Духновича7 Ми його і не знаєме, а Петричку всі старші людизнавуть ко то був такий.

П
ПРО

Да уж, будуть тепер лем на русинській говорити. Ітак півшколи вже дітей із сел директор понабирав!

Читайте також