У Мукачеві з'явилось ще 5 почесних громадян

15
17

Рішення" Про присвоєння звання "Почесний громадян міста Мукачево" сьогодні, 25 квітня прийняли на 41 сесії мукачівської міської ради 6-го скликання.

Було висунуто п'ять кандидатів за які почергово голосували депутати. Найменша кількість голосів аби отримати звання - 22.. Отже міська рада вирішила:

Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Мукачева» Гулачі Лайошу - єпископу-емериту реформатської церкви.  - 36 депутатів "За".

Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Мукачева» Деркач Євгенії Михайлівні - медичній сестрі Мукачівської ЦРЛ, голові обласної УЕА «Зелений світ». 30 депутатів "За".

Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Мукачева» Ремінцю Петру Івановичу - директору ПАТ «Мукачівський завод «Точприлад». 26 депутатів "За".

Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Мукачева» Ремінному Ігорю Федоровичу - президенту ТзОВ «ЕНО Меблі Лтд». 28 депутатів "За"

Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Мукачева» Шпенику Василю Івановичу - члену Мукачівської міської громадської організації «Клуб старійшин».35 депутатів "За".

Незабаром їм буде вручено пам'ятну медаль "Почесний громадянин міста Мукачево".

Коментарі

7
777

а як положення "про почесного громадянина Мукачева", що їх можна надавати не більше як трьом особам у рік. Знову куплені звання як усе

С
Саша

Шпеник Василь Іванович побудував Точприлад,який є місцем роботи для багатьох і дотепер,під його керівництвом були збудовані цехи у багатьох селах,дитсадок,житлові будинки! Людина з червоним дипломом,Кучма присвоїв звання Заслужений машинобудівельник України,святійша людина,найспокійніша яку я знаю,а ви тут дурницю пишите,повірте В.Іванович у ваші роки уже набагато більше досягнув чим ви клацаючи в інтернеті!)

П
Претендент

Уповічте ми кілько грошей треба!!! Я ся тоже би м любив боти почесним! Ипен шо я хужий од Диркачки? Тать у мене грошей май бульше од неї. І бізнесмен им не хуже Римінця! Лоханувим не тулько наріду, но майже тулько! Карочє! Де гроші нести? Кому?

ПМ
патріот Мукачева

По-моєму, Почесних у Мукачеві почали давати вже всім пенсіонерам-начальникам по алфавіту. А шкода - загубили добру ідею.

Q
qwerty

А мені здається ви просто заздрите тим людям які досягли успіху. Хотів би я на вас подивитися )

R
ref

чикатила почему к такой премии не представили. с деркачкай создали бы отличную картину города. центральную улицу надо еще назвать имени деркачки.

Л
Людина

Не знаю, то всі нероби товстозаді ті ремінці і ремінні , накралися грошей, набудували на них будинків дач і ще й почесними стали.фігня то все.скоро жуликів і мафіозників у почесні запишуть

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

http://www.mukachevo-city.org/po4esni_gromadjanu.php ....подивіться почесних громадян мукачева до війни, після жодного не визначали, а з 1997 року всякі хворі на голову (пару є виключення)! це зання уже не почесний громадянин, а клуб хворих!

*
*****

Гівнорейтинг)))

7
777

Ремінний,це той громадянин міста,який брав участь у роз валенні комбінату.Хто не вірить,поцікавтесь,яка у нього зарплата,порівняно з робітниками.Нашій владі ГАНЬБА.Після цього всього,панове влада,ви хочете,щоб я вам довіряв???Р.S.Пане Ремінний,поцікавтесь хоть раз у 10 років про тих ваших,які вас підтримумали на профзборах,коли ви появилися у Мукачеві,і якби їх не було,ви були б у п...іГАНЬБА.І ще,чому мерія присвоює такі звання без нас,

Н
Няньо

Отмінити, установити на тиждень урни коло театра і дати на рейтингове голосовання для мешканців вароша.

Б
Бурча

Се вже не смішно, туй плакати пора. Їден Василь Іванович достойний. Люде, не сміхуйтесь із доброї ідеї, во что сь ви її ся перетворили.

1
123

до Закарпатець - так купи їй новий калап, бо уже 30 років в одному ходить! дякую за ту україну яку ми отримали в наслідок її бородьби! кращеб за хворих боролась, а не агітувала їх та не ділила за політичними ознаками! +1000% Коли заходить до хворих перше питання Ви за кого голосували, за яку Україну вона боролася що дочка підчепила словацького дальнобійника та втікла з ним в Словаччину. Їй уже двічі відмовляли на сесіях в цьому званні. Дане звання перетворилось в щось смішне скоро його даватимуть всім підряд.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

до Закарпатець - так купи їй новий калап, бо уже 30 років в одному ходить! дякую за ту україну яку ми отримали в наслідок її бородьби! кращеб за хворих боролась, а не агітувала їх та не ділила за політичними ознаками!

З
Закарпатець

QQ слухай бімбов, коли Деркач боролись за украіну, тебе гнидо ще в проекті небуло. Фу.

D
dyr

Ще 5 "бідних" не будуть платити комунальні послуги.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

деркачку зря! в чікоші ще знайдіть пару почесних...фу вам !

Читайте також