У Мукачеві з'явилися ще кілька почесних громадян міста

8
0

Можна сказати ювілейна 60-а сесія Мукачівської міської ради 5 скликання за доброю традицією відкрилася виконанням Гімну Мукачева. На порядок денний було винесено 20 питань. Але чи не головним із них було про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Мукачево".

За поданням комісії з питань присвоєння звання "Почесний громадянн міста Мукачево" від 19 травня 2010 року за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток територіальної громади міста, збагачення національної духовної спадщини, активну громадську діяльність міська рада вирішила присвоїти звання "Почесний громадянин міста Мукачево" Басарабу Петру Михайловичу, директору ТзОВ "Едельвейс-Лего", генеральному директору

ТзОВ "Карпати-Інтерконтиненталь", Нацику Івану Івановичу, члену Мукачівської міської громадської організації "Рада старійшин", який десятки років віддів розвитку комунальної інфраструктури Мукачева, Турянчику Василю Юрійовичу, Почесному члену Федерації футболу Закарпаття", багаторічному капітанову київського "Динамо". Дипломи та пам’ятна медаль "Почесний громадянин міста Мукачево" будуть їм вручені в урочистій обстановці.

За зверненням мешканців мікрорайону вул. І.Франка щодо присвоєння назви "Монастирська" вулиці, що веде до Василіанського греко-католицького монастиря, міська рада вирішила присвоїти вулиці, яка розташована в мікрорайоні вул. І.Франка і веде до Василіанського греко-католицького монастиря назву вул. Монастирська.

Сесія розглянула також низку земельних питань та аукціонного продажу і оренди комунального майна.

На завершення депутат міськради Олександр Переста зробив заяву, що група БЮТ в міській раді переходить в опозицію до центральної влади і виконавчої влади Мукачева.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також