У Мукачеві з'явиться ще 2 парка — Росвигові та Черьомушках

25
8

Про це сьогодні 25 жовтня на сесії міської ради повідомив міський голова Мукачева Андрій Балога.

За його словами у планах зробити парк на місці колишнього розарію, який був розташований на площі Злагоди в мікрорайоні Росвигово. Саме про оновлення площі нещодавно писало Mukachevo.net.

Тут буде висаджено павлонії, а згодом і облаштують доріжки, лавки та освітлять нову паркову зону.

Також, ще один парк планують облаштувати у мікрорайоні Черьомушки. Там буде відновлено доріжки, освітлення, встановлять лавки та сміттєві урни. Після завершення робіт з благоустрою парку Валенберга та паркової зони в Черемушках, буде створена рекреаційна зона від центру міста до Паланківського моста.

Нагадаємо, у Мукачеві також буде парк на вулиці Валленберга. Тут нещодавно всім містом садили дерева.

Коментарі

C
cecilrf

Були красиві рози ,коли цвіли така красота була !Для чого парк серед дороги ,а лавочки би алкаші збиралися бухарити ?Мало їх коло фонтана ,там лавоки є вийдеш погуляти з дітками ,там дітки бігають а навпроти церкви там тоже лавочки є ,там бухарики пиво розпивають ,Вийдіть із своїх кабінетів прогуляйтеся і побачити !

Ш
шоні

Чірьйомушшкі.... це капєц як для Закарпаття. у Мукачеві виявилися славні курці

Ю
Юрій

Павловнія (саме павловнія, а не павлонія), дійсно, красиве дерево. Але бачу, що їх в місті насадили аж надто багато. Ви бачили це дерево? Якої воно висоти? 30 метрів не менше. Під ним більше нічого не посадиш. Одна така павловнія росте у дворі католицького костелу в центрі міста. Це гігантське дерево. Проте воно росте дуже швидко. Може тому міська рада рішила садити багато павловній?

Н
наруд

парк посередині кольцевої розвязки росвигова???? ви удуріли там у своїх кабінетах??? а кіть дітина убіжить на дорогу???

С
Саша

Ну і нащо ви це опублікували так рано??? Що тепер псевдо- активісти з двома місними телеканалами опсасувати будуть? :-)

Ю
Юрій

А центр ? Шановний мер ви забули про центр, можна депеш парк трохи облаштувати! Більшість мамочок із діточками гуляють в центрі..

1
12345

Красиве дерево. Але не висохнуть, як туї перед інститутом?

Ч
Черемушки

Де в Черемушках?

Читайте також