У Мукачеві з’явився ще один універсальний майданчик для спорту (ФОТО)

10
16

Проєкт реалізований за міською програмою громадських ініціатив.

Йдеться про відпочинково-оздоровчо-розважальний комплекс «Комфорт» по вул.Свято-Михайлівська, 39 в мікрорайоні Підгоряно. Проєкт було виготовлено в рамках Бюджету громадських ініціатив, ініціатором якого був місцевий мешканець Ігор Капітан.



На сьогоднішній день жителі мікрорайону мають можливість чудово проводити свій час і займатись спортом. На об’єкті влаштовано міні-поля для гри у футбол та баскетбол, територію огорожено, встановлено нові асфальтобетонні доріжки, 16 лавок та 8 урн для сміття, облаштовано велопарковку для 8 велосипедів, а також окремо сучасний дитячий майданчик для діток з гойдалками , гіркою , пісочницею та ігровим будиночком. Для безпеки діток резинове покриття влаштовано не лише на спортивних майданчиках а й на дитячому майданчику. Вночі місце освітлюється новими світильниками, які встановлені на металеві опори висотою 5 м.



Коментарі

К
Капитошка

Игор Капитан то злодюга. Уже третью машину купуе. Скоро го прокуратура провирит уже

S
S

Якби хтось на святомихайливський зробив дворову дорогу та такий майданчик та люди би дякували а не заняли.

С
С

Попробуйте ви шось зробити.А не просто язиками ляпати. То шо вин зробив з собов не забере.Робив кацик нич неосталося робить капитан мало буде а потом может зробить кось ще та й останеся шось нашим дитям.А то лем крадуть та бегать менти та прокурори

Н
нико

Після, наприклад, слему, мож розбити писок. Спортс-мени (і вумени) поянсять.

ДН
До нижнього

Чим небезпечно? Чи ти просто зайшов пукнути?

Н
нико

Все гуд, але футбольні ворота під баскетбольними корзинами це небезпечно..

М
Мірко

Но супер! Діти будуть раді

М
Мукачівець

Вся інфраструктура в місті Мукачеві влаштовується за кошти з міського бюджету , а не кошти І.Капітана . Міський бюджет складається і .....із податків містян .

ДН
До нижніх

Закарпуці ,ви не люди ,а свині .Тільки і можете все засирати ,невдячне ви тупе бидло .

С
Свідок

Те, що Ігор Капітан знає себе хвалити, а роботу погано робити знає кожен мешканець вул. Свято- Михайлівської. Скільки б грошей витрачено на це, але воно того точно не коштує. Єдинний плюс цього майданчика, лише в тому, що він існує. Половини гойдалок нема, є лише перила під них, інші встановлено так, що або діти туди не можуть самостійно сісти, або можуть при гойданні просто вилетіти. На рукоходи неможливо залізти, просто неможливо, хіба видертися по трубі. А про майданчик для футбулу та баскетболу проосто можна промовчати- його закрито на ключ і діти просто не мають доступу до нього. Ось ТАКЕ велике добро робить для жителів ІГОР КАПІТАН.

М
мкчв

А чого не хвалитеся як толканули будівлю водоканалу в центрі? Там є про шо писати.

І
іштван

А ту ложку дьохтю мусай всунутиу бочку з медом! Що ви за народ!

Б
Букі

думаєте кіть ви построїте много спортнайданчиків та учєсі нараз спортсменами стануть?

М
мукачівець

Вулиця Ватутіна в жахливому стані. Чи буде колись зроблено ремонт покриття дороги?

К
коко

Пацанам качалки!!!!!!!!!!

Р
Роман

Багатофункціональний а не мультимедійний! Неуки.

Читайте також