У Мукачеві зловили п'яного прокурора за кермом (ФОТО)

4
40

Як повідомляє національна поліція, випадок трапився вчора ввечері на перехресті вулиць Франка та Миру.

Поліцейські отримали інформацію, що водій Daewoo керує авто в стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією правоохоронців, водій представився працівником мукачівської прокуратури і вказуючи на своє службове становище хотів вплинути на хід справи. Чоловік виглядав нетверезо, оскільки очі та лице червоні, а запах алкоголю досить сильний.

Патрульні запропонували пройти тест на алкоголь на місці, але водій відмовився. Під час розмови з поліцейськими періодично кудись дзвонив, напевно намагаючись вплинути на вирішення справи.

Згодом погодився пройти тест на алкоголь в мукачівській лікарні. Результат виявився позитивним і перевищував дозволену кількість алкоголю майже у 10 разів – 1,98 проміле.

Патрульні з’ясували, що нетверезий водій справді є прокурором мукачівської прокуратури, який за попередньою інформацією цього дня був відповідальним. На водія склали матеріали за статтею 130 КУпАП.

Коментарі

НК
наташа к.

руслан галецьки лиш на вид небожка а на самому ділі ще тот безпредельщик за гроші готовий рідну "мати" продати най задумаеться що то непросто так біда за бідою,якто кажуть "зким поведешся того і наберешся"або"нерий другому яму бо сам в неї впадеш" нічого його жаліти він не "мала дитина" най думае свойов башков коли другим людям біду робить.)))

ДМ
до Михайла

Насправді алгоритм дій був таким: колишній працівник міліції, а нині "патрульний поліцейський" побачив знайомого йому прокурора, який з виду був трохи випивший та сідав за кермо. Після цього,всупереч Закону України "Про Національну поліцію", замість того, щоб попередити правопорушення та не дати прокурору сісти за кермо і зрушити з місця, цей "поліцейський" зробив анонімне повідомлення на 102, з вимкнутими маячками рушив за прокурором і тихо їхав за ним приблизно півтора км. Коли поліцейський зрозумів, що прокурор їде обережно, не порушує ПДР і ось-ось пропаде можливість пропіаритись, заробити трохи грошей, а прокурора пустити на "мило", пан "поліцейський" врубив маячки, сирену і таким чином зупинив авто прокурора,мотивувавши причину зупинки своїм же анонімним повідомленням. Таким чином, "поліцейський" проявив унікальну кмітливість у профілактиці, попередженню та боротьбі з правопорушеннями, "дотримався" своєї присяги, заробив премію, а прокурору - кучу проблем.Молодець!

М
Михайло

Алгоритм дій такий: придивитися у кого в руках чарка, почекати поки після цього він сяде за кермо, рушить і ось ми - ПРАВООХОРОНЦІ. Історія із розстріляним у Києві хлопчиком нічому не навчила. Всі ми стали водіями-смертниками.

1
1+1

Чому не видно № машини та обличчя прокурора? Як би це проста людина то показали би машину та лице з усіх сторін, а цйого мажора не можна .Не хай люди знають своїх героїв.

Н
Наказати

Наказати по всій строгості закону і поставити комусь в актив галочку. Як посмів прокурор на ЛАНОСІ бути випившим?Зразу мінімум два порушення.

П
Піпец

Люди!!! Да пяному іздити не можна але він нікоко не вбив. Балажка вбила двох і декількох покалічила і ви за неї вже забули.Чому не йдете під стіни суду коли її судять?? Чого чекаєте??? Щоб дістала умовний строк???

І
Іван

> Ласло 13.03.2016 16:21 > А прокуратора однозначно підставили,комусь із всесильних > перейшов дорогу і треба було прибрати. Тобто ти маєш на увазі, що його силою напоїли, а потім знову ж силою відправили кататися містом на Ланосі?

ДП
до продажні.

Не прибрали статтю. Вона є і її коментують http://www.mukachevo.net/ua/News/view/133031. Читай!

ДШ
до Штемпа

Він посадова особа! Він не торговий агент і не дядя стьопа з сусіднього під'їзду! Посадова особа яка випила та сіла за кермо! Таких потрібно саджати мінімум на 5 років!

Ш
Штемп!

Він такий самий як і всі, усі десь не десь, в силу певних обставин можуть собі мало притяти і розуміють наслідки, когось зупинили, а когось нет (курта бисіда не мош їздити, бо можуть бути летальні наслідки), а з прокурорів він дуже нормальний чоловік, я в шоці яка новина!!! ... та ви за каждого пишіть кого пяного имили оби усі знали ко який !!!! Ньит ... треба писати лем за прокурорів і за ментів ци Бог знає кого, бо то новость!!! бо то усім інтересно ... бо прокурор випивший то кониць світа, а торговий агент авать таксіст та то всьо ок, не треба никому знати .... авать за усіх пишіть авать за никого! бляха муха зазондірую чоловіка , який "вчиняє адмін правопорушення" з редакції Мукачево НЕТ буде пів вариша знати! аби боло ровноправие

З
закон

пяний за кермом вбивця! без різниці чи то президент, чи прокурор, суддя, балажка чи ще хтось із "козирних", часи не ті друзі! Ксіви можете попрятати і не показувати, нікому вони не потрібні і "дзвінок друга" вже історія. Закон для всіх однаковий! Поліції РЕСПЕКТ!

ВС
Володимир Скиба

Дітей коли пропадали із чинадівського дитбудинку директоркою була Софілканич Світлана Йосипівна із своїм чоловіком заст.директорки, там много непонятного творилося і твориться по сьогоднішній час.

6
666

Ланос? Іпить олігарх... А де Лексус, мІх брюліков? Нічего не розумію...

К
каза

Ліпше би цапа ймили, бо то сволоч більша.

JD
John Doe

Увидьте, як вони ставлять машини біля прокуратури - заїжають не тротуар і наср@ли на пішоходів.......

Ц
цікаво

Цікаво а чого Балажку яка буха в'їхала в натовп, вбила кількох людей вже другий рік судять? Та чому журналісти не займуться журналіським розслідування? Команди нико мабуть не дав?! Чому коли пишуть про корупційні схеми що зараз робить директор сільхозу Садварі, та студенти просять прийти та зняти в яких вони умовах проживають, газета мовчить? А бере та ховає статю?

Л
Ласло

До 333.Так,інфа відповідає дійсності-є розпорядження,що у випадку порушень ПДР або іншого порушення,не світити прокураторськими ксівами,бо це дескридитує прокуратуру.Краще мовчати і брехати,або спробувати відкупитись.Криша руки вмиває.А прокуратора однозначно підставили,комусь із всесильних перейшов дорогу і треба було прибрати.Навести копів на пияка за кермом-багато розуму не треба,при тому,що разом бухали.

Б
баба

То случайно не його мама, директор сиротинцю, де років десять тому, пропали сироти(підозра була, що іноземці "усиновляли" сиріт, а в подальшому діти йшли на органи, бо місцезнаходження дітей не можна було встановити)?

СП
Святослав ПИСКУН

Преступники!

Б
Берегсас

Люди, ви з глузду з'їхали? - він ПРАВООХОРОНЕЦЬ (!!!), тобто він має ОХОРОНЯТИ право, а не ссати на нього й на всіх вас. За таке ставлення до виконання ЗАКОНУ його однозначно повинні звільняти з органів. По перше, п'яний за рулем - вбивця! По друге, він цього дня ПРАЦЮВАВ. Вони ж привикли, що НЕДОТОРКАНІ, тому можна нажертися й на работі. Але вже якщо напився, то в оту п'яну голову навіть думка не прийде ВИКЛИКАТИ ТАКСІ - навіщо (!!!), я ж з КСІВОЮ!!! Ті, хто його "здав" - зробили правильно. Як би всі так відповідально ставилися один до одного, менше було б смертей та покалічених на дорогах. Згадайте свою свинюку-лікаря, яка людей повбивала, і до цього часу вона не на нарах, А СПОКІЙНО ХОДИТЬ ПРОМІЖ ВАС. Була б тверезою, не накоїла б біди. Щодо цього "прокурора" - най працює адвокатом або юрисконсультом. Може хоч дітей навчить поваги до закону.

І
Іван

А суть у машині? Є різниця у марці на чому біду зробити?

3
333

Всі ви є дуже грамотні і розумні, підкажіть мені будь-ласка котрий з любої сімейки прокурорів на Daewoo їздить ????????

П
продажні

Ганьба газеті. Як почали люди писати якими займалася Балажка махінаціями та як обкрадала людей а тепер Садварі цим же займається, почали розкривати корупційні схеми, а було більш як 280 коментарів, так після звінка Садварі прибрати статтю нараз прибрали. Продажні журналісти! Свобода слова по Закарпатьскі! Ганьба продажним журналістам.

СК
Сергій К

Про яку ПІДСТАВУ тут говорять !? Він хто - ПРОКУРОР!!! Не Дийжі з табору а ПРОКУРОР! Вон з Прокуратури, а же краще - на нари, паскуду. Шкода Другий Руслан, теж прокурор не попався..... Поліції - респект!

Ж
женя

поліція молодці..а прокуроришки зажралися. закон для всіх.

3
333

Підстава? Айай-ай.... залили в неборака алкоголя на 1,98проміле (в 10!!!!!!! разів більше норми), пак посадили чесного челядника за руль і ЗАСТАВИЛИ ГО БІДАКА ЇХАТИ. Сегенятко. А якщо серйозно, то поліції респект. Один знайомий прокурор розповідав, про команду зверху - в випадку найменшого правопорушення і зупинки поліцією, навіть не показувати посвідчення - тому що марно. І то є правильно.

N
naMeste

Передача Следствие вели По прозвищу Фитилек 13.03.2016 смотреть онлайн http://www.tvtub.net/load/peredachi/peredacha_sledstvie_veli_po_prozvishhu_fitilek_13_03_2016/3-1-0-1058

К
капец

"підставили"- тояк розуміти? Залляли у нього півлітру, а потім дали дихнути у "драгер"?

Л
Ласло

Однозначно класична підстава та й криша відмовилась допогти.Тепер,все що заробиив "непосильною працею" піде на відмазку.

В
віталька

+1 "Подстава" в класичному виді. Причому від його же "кАллег" по цеху ( сохрани Боже од таких колег). Слава баризі-баризі слава.

Ю
юрко

отримали інформацію.значить підставили його.

ІМ
Іван Миколайович Зубак

Руслан Галецький, доста нормальний із прокурорів.

1
111

Патрульні респект. Всі мають бути рівні!

А
Алкотестер

Милиция,прокуратура,суддi...Перши 100 грам п"ють у обiд коли идуть обидати и то ни для кого не секрет

Д
доОросвейга

Шкода тя, шо незбив тя пяним за рульом. Таких сомарів треба позбавляти прав на 5 років одразу, на місці.

В
Василь

Шкода що потративя на місце в прокуратурі.Всі вони при владі думають що небожителі.Най шукає гроші,може простять його.

Д
Джої

Який руслан?

О
Оросвейг

Шкода го. Меже тими "робітниками" він був не май поганий.

М
Мукачівець

Озвучте првзвище героя.)))

О
Ого

Руслан попав

Читайте також