У Мукачеві зловили п'яного водія маршрутного автобусу (ФОТО)

11
5

Повідомив правоохоронцям про випадок небайдужих громадянин.

Як розповідають в Управлінні патрульної поліції Закарпаття, випадок стався вчора близько обіду. Правоохоронці отримали анонімне звернення про те, що водій маршрутного автобусу перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Патрульні вирішили це перевірити і знайшли автобус на вулиці Томаша Масарика, у Мукачеві.

Водій автобусу саме перевозив людей у напрямку села Барбово.

Поспілкувавшись копи побачили ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти тест. Драгер показав 0,55 проміле алкоголю у крові.

На чоловіка було складено протокол за ч.1, статті 130 КУпАП, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, та повідомлено відділ безпеки дорожнього руху.

Коментарі

М
мішо

100% правда про ту Чорнову тоньку медсестру, файна льоса, вшиткім дає ВСЬО!!! Любе робить!!! Шофери її за тото дуже "поважауть"...короче БЕЗОТКАЗНА. івша жона єдного военного, сидить за бандитизм. Життя її бідну заставлять ТОТО робити.

СШ
старий шовфер

Правдоруб пише правду, я вжек 3 роки не сидау за руль бо стариїм айбо то шо сись чоловік написав СУЩА ПРАВДА!!! Тото дійство, коли пяниці од Тоньки купують право сісти за руль видівим нераз на свої очі. Чернова тоня має вдарити печатку у маршрутний лист та розписатися а записати шовфера у журнал а пак го упустити. Боже кібисте знали кулько чоловік сеся безбожниця за грошу УПУСТИЛА в рейс!!!!!!!!!!!!! Правду кажуть вшитко мож за грошу купити алем не совість, а сиї шлондри її НЕ МАЄ.

П
Правдоруб

Жоден з цих водіїв не перевіряється з ранку на алкоголь. Всі вони з ранку їдуть у шарашкіну контору по вул. Івана Франка, яка розташована в приміщені поруч з кафе "Куллінан", чи бухий чи тверезий там за 5 грн. можна отримати довідку про ранковий медогляд який здійснює медсестра з дитядочії поліклініки Чернова-Русин Антоніна. Вказана медсестра офіційно НЕ ПРАЦЕВЛАШТОВАНА та видає ці довідки без відповідного дозволу. ось чому шоферня сідає за кермо напідпитку вже з ранку. Жодного разу ця шарашкіна контора НЕ ПереВІРЯЛАСЯ бо кришують її СБУшники з Ужгороду. Хто не вірить поїдьте з ранку на 05.30 та побачите що ВСІ водії міських та приміських маршруток в черзі чекають на довідку. НА АЛКОГОЛЬ ЇХ НІХТО НЕ ПЕРЕВІРЯЄ!!!

Є
Єльцин

ньюхають???? Но та кіть Нюхає-Точно Біди не зробить !

Ч
Читач

Маршрутчики издять то нанюхание то пяние.надо что то делать

Читайте також