У Мукачеві змагалися кращі пауерліфтери краю (ФОТО)

8
18

16-17 лютого 2013 року в спортивному залі СОКу ДЮСШ відбулися чемпіонати Закарпатської області з пауерліфтингу, з триборства та жиму лежачи. Спортивну честь міста над Латорицею захищали виключно спортсмени місцевої СОК ДЮСШ ( тренер Микола Красилинець).

 У цих змаганнях прийняли участь команди Мукачева, Ужгорода, Перечина, Свалявського, Хустського, Мукачівського районів.
Переможці та призери у вагових категоріях з триборства – мукачівці:

Ваг.катег. – 59кг Сергій Чийпеш – 2 місце з виконанням 1-го розряду,
3-місце – Роман Гузинець
Ваг. катег. – 74кг І місце Юрій Пилипенко (КМС)
ІІІ місце - Федір Вінер.

Приємно, що у ваговій категорії до 83 кг перше і друге місце за мукачівцями Робертом Кизляком та Андрієм Бабиченко, які  вперше виконали нормативи кандидатів у майстри спорту України.

У ваговій категорії до 105 кг. також перше і третє місце у мукачівців Юрія Миголинця (КМС) і Василя Діуса (КМС).

Вагова категорія до 120 кг.: друге місце у Юрія Пойдинця, а серед найважчих спортсменів не мав рівних собі 48 річний ветеран Віктор Новінкін (КМС), який став абсолютним чемпіоном Закарпаття.

Отже у командному заліку І місце – Мукачево, 57 очок.

ІІ місце – Мукачівський район, 24 очки

ІІІ місце – Перечинський район, 12 очок

У змаганнях з жиму лежачи переможці і призери мукачівці:

в/к 59кг – Олександр Лийвой (МСМК)
в/к до 66кг – Олександр М’якуш (КМС)
в/к до 74кг – Юрій Пилипенко (КМС)
в/к до 83кг – Андрій Бабиченко (КМС), ІІ місце Роберт Кизляк (КМС)
в/к до 105кг. – І місце у Юрія Миголинця, який вижав 220кг і став абсолютним чемпіоном з жиму лежачи
в/к до 120кг – ІІ місце у Юрія Пойдинця
в/к 120+  золото у Віктора Новінкіна.

У командному заліку: - І місце м. Мукачево – 44 очки

ІІ місце – Мукачівський район – 24 очки

ІІІ місце – Ужгородці – 21 очко

Федерація пауерліфтингу м. Мукачева висловлює подяку Почесному громадянину Мукачева, народному депутату України Балозі Віктору Івановичу за сприяння у проведенні спортивних  змагань.

Коментарі

С
Спортсмен

Спостерігач 100% правий. До того ж спеціальна екіпіровка існує у багатьох видах спорту, навіть бігуни на 100 м змагаються не босими на грунтових доріжках, а біжать по сцец. покриттю у шипівках, що, звичайно, покращує результат.

С
Спостерігач

Атлант і Мукачівець , змагання були в жимових майках, кожним спортсменам вони допомагають по різному одним 10 кг другим 30 а деяким зовсім не допомагають. З переможців вище вказаних один Мякушко жав штангу лежачи без майки.

С
Спортсмен

Для 15. І я згоден з Вами: над технікою ще працювати треба, тим більше, що Женя Криса нову екіпіровку одягнув 2-й раз. Для майстрів чемпіонат області на то і є, щоб апробувати нове, а до юніорських чемпіонатів України і світу, якщо зайнятися якістю і навіть не збільшувати кількість, все має стати на свої місця, тобто на перші. Тим більще, що на юнацькому чемпіонаті світу 1,5 роки тому Женя це довів. Дякую за побажання удачі, і Вам нових успіхів.

1
15

Я согласен с 987.А кто лутче Меголинец или Криса? Техника что у одного что у другого требует дороботок.Разница в том что Меголинец кандидат а Криса мастер спорта а техника жима на уровне перворазрядника. 5кг до международника на облости это 0 на Украине.Давайте мастера займитесь качеством а не количеством и удачи вам!

Д
Дiдо

У Юры Миголинца жим 195 кг был еще в 2010-2011 годах {смотри протоколы.} в майке на 2-а размера больше чем ему надо. Теперь купил свою и прибавил результат-и толи еще будет!

A
atlant

Наскільки знаю чемпіонат був екіпіровочний.Це ніхто не приховував.Миголинець мене здивував,бо його найвищий попередній результат справді близько 180кг.Молодець.Хоч і в майці.Вітаю з перемогами Лізу Бан,Женю Крису,Роберта Кизляка та Андріана Бабиченка.До Аланта ІР:195.43.71ххх.Вже закінчилася ніки?Нема вже фантазіі що крадеш від других?Чи це було зроблено спеціально?

ДМ
До Мукачівця

Мукачівцю.Покажи як пузатік Миголинець жав 220кг. з поднятов гузицьов і ногами а як жав Криса з Ужгорода красиво і по спортивному. Покажи жотографії. Ти тундра не образована.Ти у штанзі такий як Валуєв у футболі__повний ноль.

С
Спортсмен

Для 123. Виступали не тільки аматори, просто у статті не вказані чемпіони з інших районів і міст області, а лиш з Мукачева. Це і не дивно, адже сайт мукачівський. Наприклад у жимі лежачи у в/к до 74 кг переміг не Юрій Пилипенко, результат якого лише 155 кг, а Женя Криса з Ужгорода, який підняв 215 кг, що тільки на 5 кг менше від майстра спорту міжнародного класу. А це зовсім не аматорський результат. Всі чемпіони названі на сайті Закарпаття онлайн.

1
17

По перше змагання проводяться за правилами IPF. По друге коли будуть змагання без екіпіровки, то всі спортсмени будуть присідати, жати лежачи і робити тягу без екіпу.

9
987

Какая разница в майках или без них???главноє то что они занимаються спортом а не сидять как ти перед компом!!!

М
Мукачево

Атлант, хто ще з нас далекий. а ти сліпий. ЖАБА ТЕБЕ ДАВИТЬ. Та ти і в майці до штанги не підійдеш

ДМ
До Мукачівця

Ти далекий до спорта. Всі жали у спеціальних майках.Я бачив шо всі були у цих гумових майках. Миголинець ніколи не жав 180кг а звідки пожав 220кг.

Е
Едік

Ці хлопці жмуть більше як ви всі разом взяті

М
Мукачево

Атлант, а де ти майки бачиш? без майок жали

ЗИ
Зал имени М.Токаря

Добре те, що більш-менш процвітає спорт на Закарпатті)

А
Атлант

А кілько гумі майка добавляє. Дись коло 40-100кг. а без майки кілько жмуть. де вони всі були коли був жим без цих майок сиділисьте по норах. чому не пишете результати.

4
456

Ну ну, пойди сам попробуй пожми!

1
123

Якісь аматори

Читайте також