У Мукачеві знімають карантинні обмеження? (рішення комісії ТЕБНС)

10
1

Рішення про послаблення карантинних обмежень згідно постанови Кабміну було прийнято вчора, 15 травня.

Згідно з рішенням комісії ТЕБНС Мукачівської міськради, на території Мукачівської ОТГ впроваджується послаблення обмежень згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (Офіційний вісник України, 2020 р., № 23, ст. 896, № 30, ст. 1061) — із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 4 травня 2020 р. № 34.

Також дозволяється пересування групою осіб у кількості більше ніж вісім осіб, крім випадків службової необхідності.

Так, до окремого розпорядження, робота всіх структурних підрозділів Мукачівської міськради проводитиметься дистанційно, а звернення прийматимуться й надалі за допомогою електронної пошти, чи за допомогою поштового зв’язку.





Коментарі

В
Віктор

«Також дозволяється пересування групою осіб у кількості більше ніж вісім осіб, крім випадків службової необхідності». Я на службі в церкві вже не був більше двох місяців. І це моя необхідність бути на службі Божій. Я думаю я не один такий в місті. Чи ця службова необхідність моєї душі може стати причиною притягнення мене до відповідальності?

Читайте також