У Мукачеві знову подорожчало таксі. "Мінімалка" - 25 грн

20
15

Нові тарифи почали діяти з неділі, тобто з 1 березня.

Відтепер, мінімальний проїзд, а це відстань до 2 км, коштуватиме в усіх службах таксі 25 гривень. Кожен наступний кілометр - ще + 5 гривень. За містом - 6 гривень.

Варто зауважити, що наприкінці січня мукачівські таксисти вже підняли ціни: тоді мінімальний проїзд виріс з 18 до 20 гривень.

Причина подорожчання, кажуть таксисти, очевидна: це вартість на пальне. Також вони зізнаються, що з новими цінами люди почали значно менше їздити на таксі.

Нагадаємо також, що нещодавно в Мукачеві підняли ціну на проїзд у маршрутках.

Мукачево.Net

Коментарі

Т
Таксист

На якому пальному їздять таксисти не повинно хвилювати нікого!!! А ціна за ПРОЇЗД привязана не до ціни пального,а до ЦІНИ КОМУНАЛКИ,ЦІНИ на МЯСО,СМЕТАНУ,ТВОРОГ,КОВБАСУ,САЛО !!! Кілограм сала((задрипаного)),не мяса,а сала 50-65 гр.Попробуй зароби на це усе!!! ПРЕДСТАВЛЯЄТЕ,ТАКСИСТИ ТОЖЕ МАЮТЬ СІМЇ,ДІТЕЙ,ВНУКІВ,СТАРЕНЬКИХ МАТЕРІВ І БІТЬКІВ,З МІЗЕРНИМИ ПЕНСІЯМИ-І ВСІ ХОТЯТЬ ЖИТИ І ЇСТИ!!!! Люди,чого ви такі злі???Ніхто не говорив НАМ,що буде легко в цьому світі!!!!

ДБ
До баби валі

Газ теж дуже подорожав

БВ
Баба Валя

Таксисти могли зразу прив'язати ціну за проїзд не до вартості бензину, а до цін на ракетне паливо, і так мало хто задумуюється, що вони їздять на газі.

К
к

по перше більшість таксистів безкультурні,по друге таксують на грязних машинах , як в середині так і ззовні

ДR
До Reflex

В основі ви праві,але я вважаю є така ідея заборонити або обмежити рух і паркування машин лише у центральній частині міста Мукачева.Во це буде круто і класно для Мукачівців і гостей нашого міста.Золтан Золтанович візьміть пропозицію до уваги.

R
Reflex

Зменшення кількості машин на дорогах Мукачева це неодмінний позитив для всіх людей і в екологічному і в фізичному плані,а також останнім часом автомобілям в Мукачеві просто не має де припаркуватись,питання парко-мість не вірішиться ніколи.А стосовно автомобілістів скажу,що достатня частка людей з машинами в Мукачеві живе на сусідній вулиці від роботи це не тільки смішно і безглуздо але і створює лишні проблеми для всіх людей,а головне і самому власнику автомобіля.

С
Сара

Ви перевірте тих таксистів,половина не працює на службу офіційно і не являються Приватними підприємцями,тобто налоги не платять а платять тільки відсоток за клієнта службі.Так і в Ужгороді і повсюди.

ЗО
здоровый образ жизни!

велосипед каждому мукачевцу!!!!!

А
алекс-$$

Я тебя поддерживаю на 100%

$
$$

На такси можно ездить когда есть деньги или очень плохая погода, а так лучше пройтись,вадь нет.

А
Антон

Та чом дармоїди, це тоже робота. Є спрос є і пропозиція. Усі люди на одну роботу не підуть

А
Антон

Алек ти дурний? який завод?? А машину треба ремонтувати і заправляти..

А
алекс

тому шо вони дармоеди -просто звикли кататись , а не працювати , як нормальнi люди.Розвелось стiЛьки багато, як мух вже у Мукачевi.

А
Алексу

якшо вони бабло зашибають, сому не йдеш таксувати, будеш на машины кататись, вона ж на воді їздить.

А
алекс

Нехай таксисти краще на завод йдуть робити в 3 змiни, а не катаються на машинах, ще й бабло зашибають й пiднiмають!!!

Читайте також