У Мукачеві зник 5-річний хлопчик (ОНОВЛЕНО, ФОТО)

8
33

Мукачівський МВ УМВС України в Закарпатській області розшукує безвісти зниклого хлопчика – Тербана Івана Михайловича, 18.01.2007 р.н.

Прикмети дитини:

Зріст- 110 см, вага - 16 кг, за тілобудовою – повний, обличчя - кругле, повне,

очі карі, волосся світлокоричневе, середньої довжини, з заду довше ніж спереду.

Був одягнутийу матерчату куртку помаранчевого (оранжевого) кольору з  чорними вставками на плечах, спині та ліктях; (застібалась на блискавку). На дитині був теплий матерчатий гольф синього кольору з білими кубиками на грудях та спині, джинси світло-синього кольору. Під джинсами хлопчик мав байкові спортивні штани салатового кольору. Напівчеревики коричневого кольору, шкіряні, спереду на шнурках, зсередини на блискавку. Шкарпетки синього кольору. Шапка байкова, з двох частин, одна жовта, друга синя, (схожа на шапку клоуна).

 5-річний Іванко хворів на целіакію(дитина не переносять білок глютен, який є у пшениці, житі, ячмені, молочних продуктах, хлібі та ін.)

 

Востаннє дитину бачив власний батько, який 21 лютого,  у вівторок, разом  з хлопчиком гуляли по Мукачеву, після чого дитина зникла. За допомогою до правоохоронних органів батьки звернулись лише 26 лютого,  у неділю.

Будь-яку інформацію про місцезнаходження дитини просимо повідомляти за телефонами: (03131) 2-23-32 або 102.

Коментарі

С
Саша

Знайшли обгорілий труп хлопчика Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/znayshli-obgoriliy-trup-hlopchika-batko-yakogo-spaliv-sebe.html

K
KALASHNIKOV

Я ЗГОДНИЙ З ПЕТРОМ Я ДУМАЮ ЩО БАТЬКИ ДО ЦЬОГО ПРИЧЕПНІ

П
петро

да я думаю сам батько його спалив

Т
Таня

Хлопчика на жаль ще не знайшли!Це достовірна інформація.

Я
я

детей начинают искать сразу, и не ждут 3 дня...

В
Вася

Шановні редактори..!!! дайте достовірну інформацію. якщо є така можливість...

В
Вася

Шановні редактори..!!! дайте достовірну інформацію. якщо є така можливість...

П
Петрович

Что за родители такие???Фоток нету,обратились только 26 февраля.Что-то мне подсказывает что они сами и замешаны в этой пропаже...

Д
Дима

Или я идиот или родители малого! Как нет фотографий???? Идиотизм.

Л
Лесі

шановна редакція,напишіть продовження цього інциденту.

Ч
Читатель

Так хлопчика знайшли???

(
(Шок

Хлопчика знайшли закопаного в лісі!а батько запалив себе!Я В ШОЦІ(В якому світі ми живемо!

Д
Ден

Лишень уявіть!!! Від звичайного хліба він може померти....А хіба ж він комусь зможе розказати чого йому їсти не можна....Жахххххххх!!!!

R
Romari0

докотились, до "бажаної" безпомічності. Шо хотіли, то й маємо. Скільки випадків на такий зразок в східних областях з хроніків міліцішт тамтешніх. Вже й Закарпаття до беспрєдєла підписується, а ця новина, - звикайте. ГАНЬБА за народ кончений, бо дійсно самі собі "царя" вибирали. І винити зараз нема кого, помолимось краще пану Богу, а хто чим зможе - ефективно допоможе...

Л
Лесі

незнаю чи правда,але кажуть, що вони не з Мукачева((

?
???

що за х..я, за 5 років батьки жодну фотку з дитини не робили? фоторобот, ХХІ столітя на вулиці. щось тут не то, і васдику не фоткали, і деньнародження ітд... може стоїть звернути увагу на батьків правохорним органам.

Л
Лесі

Якщо хтось чютиме про якісь новини,то обовязково пишіти сюда,оновлюйте інформацію.Всі читачі ,я думаю,небайдужі.

Є
Євген

Викладіть фото!

Д
джои

хенкок поможе

1
11

що це за бред взагалі спросити з копів і з батьків се мае боти спрос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

М
Миша

Дитину, яка хворіє, шукати через 4 дні??!!! Це нонсенс у повному розумінні цього слова як зі сторони батьків, так і зі сторони поліції! Це по-перше. По-друге, невже дійсно вдома немає жодного фото дитини (не повірю, хоч вбийте!!!). А, по-третє, яким же це треба бути батьком і що робити в цей злощасний час щоб загубити дитину???!!! (Сам батько, тому в шоці з цієї ситуації!) P.S. На мою думку, якщо на той час в батька не було очей, щоб додивитися за хлопчиком, - то вони (тобто очі) йому й зараз вже не потрібні!!!

7
7777

Таких родителей самих надо потерять.

7
777

Три дні для повнолітнього, а розшук дитини негайно! Треба брати за жабра "батьків" і питати де дитина!!! П"ять днів! Що за галімаття! Не пишить бред про ментів, що то за батьки що фото дитини не мають???

Д
Дюріко

Помістіть фотографії дитини, адміністрація!Так, слабо віриться, що батьки впродовж цього часу не зверталися до поліції!

ІО
Іван Омелянович

Як таке можливо,що батьки звернулися за допомогою лише 26 лютого? Щось не зрозуміло,а що батьки 5 днів самотужки шукали?Щось тут не те, якщо дитина зникла на протязі години-другої вже б"ють в усі дзвони.Не треба людей в оману вводити.Може міліція щось незпрацювала,може заяву зареєстрували лише 26 лютого?Не повірю,що батьки стільки днів спали спокійно і лише сьогодні заявили.Дуже багато запитань???

3
31

як можна гуляти з дитиною і не побачити що вона зникла

1
13

вся надія на супермена

ДЧ
До Читатель

Ви читач, тож і читайте: "За допомогою до правоохоронних органів батьки звернулись лише 26 лютого, у неділю".

Я
я

чому не розмістили фото?

Ч
Читатель

Просто у нас такие долбаные правила, начинают искать пропавших только через 3 суток. Вероятно, что родители обратились сразу, но....

С
С

Про це вже пізно говорити. Краще скооперуватись і допомогти шукати дитину, хто як може.

С
С

Про це вже пізно говорити. Краще скооперуватись і допомогти шукати дитину, хто як може.

О
Ольга

Якщо б було фото, то було б більше шансів повернути дитину. А батьки дивні - звернутись в міліцію тільки через 4 суток?!!! За такий час дитина може бути вже на другому кінці світу, в Америці або Австралії. Не можна бути такими безвідповідальними!!!

Читайте також