У Мукачеві зупинили автомобіль у якому перебували люди під "наркотою"

18
7

Подія відбулася на вулиці Графа фон Шернборна, в Мукачеві. Сьогодні, близько опівночі інспектори зупинили Volkswagen Passat за порушення ПДР.

Окрім водія, у салоні автомобіля перебував пасажир, який під час спілкування та перевірки документів поводився підозріло і знервовано. Охоронці порядку звернули на це увагу і провели поверхневу перевірку.

Під час перевірки у наплічній сумці пасажира інспектори виявили шість гільз, набої та порох для них. Окрім цього, в сумці містився пристрій для подрібнення наркотичної речовини з залишками, ймовірно, марихуани, трубка для вживання наркотичної речовини та насіння, схоже на канабіс.

На місце події патрульні викликали слідчих для встановлення всіх деталей справи. У діях чоловіка вбачається кримінальна відповідальність за ст.263 (Незаконне поводження із бойовими припасами) та ст.309 (Перенесення наркотичних речовин) ККУ.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Майдауну

Ти правий поляки то нарколиги

У
Україна

В Сингапурі , Таїланді , Китаї ..... за наркотики або тюрма до віку або страта по ТБ. А тут поліція натрапляє на випадкових наркоманів , а за ниточку потягнути і розкрутити клубок СЛАБО . Імітація роботи . Ну нічого , ваші діти вам "віддячаться у всій красі наркоманського життя" .

К
кайф

В Нас реально Край такий і такі Традиції!!!! Подивіться , На Зеленського який був Під Кайфом коли наші його Нагостили!!!! Так шо Ни є шо Чудуватись!

М
Майдаун

Марго заперевальна,13:34,шьміття львівшьке, недавно у лембергови тону героїна накрили!Докі ви не налізли сюда,швідомля,дотіль туй нико за наркоту і не чув!

ТК
Традиція Краю

І шо тут такого? на закарпаттті це Традиція! Туристів і Гостів Нашого краю треба знайомити: З Закарпатськими Народними Гульянями, під різними Наркотиками!!!

1
123

прийміть закон при якому коли ловлять наркоманів і бариг,стріляти йому в голову нараз

Г
Габріелла

Почаще перевіряти треба. В мукачеві 80% молоді на нюхісови сидять. Особенно жони бандітів котрі по тюрьмах сидять

Читайте також