У Мукачеві зупинили повноваження партії ОПЗЖ та її депутатів

18
9

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 14 червня на черговій сесії Мукачівської міської ради.

Рішення про призупинення було прийнято одноголосно.

У Міській раді додають, це зроблено у зв’язку з введенням в дію Указом Президента України, рішення Ради національної безпеки та оборони України від 18 березня 2022 року «Щодо призупинення діяльності окремих політичних партій» та рішення суду про заборони партії.

«Вважати призупиненою на період дії воєнного стану будь-яку діяльність депутатів Мукачівської міської ради 8-го скликання, які обрані за виборчим списком ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА-ЗА ЖИТТЯ» в частині реалізації ними прав та обов’язків, передбачених Законами України «Про статус депутатів місцевих рад» та «Про місцеве самоврядування в Україні»», - йдеться у рішенні сесії.

Нагадаємо, вчора і сьогодні в Україні заборонили партії Наші та Соціалісти


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ч
Читач

До гузиці ті партії, всі до єдної єднаково. Ті ко май гойкавуть патріотичні лозунги, ті май більше зараз на войні заробляють при владі.

DU
dvs-sat user

у мене 136 каналів від цього провайдера і там ниє пропагандних каналів - лем американські фільми, діскавері, географія і експлорер. Ну і євроспорт.... твой высер нє защітан, тролль славік....

СШ
славік шутко

А мнє всьо равно . руZZкій кабєльнЬІй ДВС смотрят всє . рАсЄянський пропаг@ндон нєпобєдім !

В
ваньо

микиту послати до його руських братушек, недаввно волонтерам гадості робити почав, всіх туда одправили і рига ледиду з шоблов, ай дибу продажного говнюка, що кормиться тепер з рук ледиди, ай наркомана федаку, що микитови зад лиже

*
*****

Цим діячам давно вже місце у в'язниці

ББ
Братик Біта

Чубірка вже давно пора зачистити,він вже ненужний ресурс.... Іванку ми тебе предупреждали...... Скоро ти лишишся голий босий...запомни собі!

В
Ваня

чуствуву ош у Чубирка ниська срачка буде

СС
СуперМен СуперМен

А микита далі буде захищати в обласній раді медведчуковців , то треба їх відправити -а руським корабльом разом з головою обласної ради. Люди гинуть, а хлопці граються в меркантильні інтереси.

С
СВР

Давно пора цю марзоту давити

Читайте також