У Мукачево завітав мер німецького міста Нойштадт-ан-дер-Вайнштассе (ВІДЕО)

13
3

Сьогодні Мукачівський міський голова зустрівся з мером німецького міста Нойштадт-ар-ден-Вайнштассе Марком Вейгелем.

Як зазначає Мукачівська міська рада, на зустрічі обговорили співпрацю в галузі освіти та культури, а саме навчальні обміни школярів і студентів. Більше дивіться у відеоматеріалі.

"Незабаром наші міста розпочнуть співпрацю в галузі освіти та культури, а саме навчальні обміни школярів і студентів. Міський голова з Німеччини мав нагоду відвідати сесію міської ради, що відбулась сьогодні.

Він висловив підтримку Україні та поділився планами щодо майбутньої співпраці. Сподіваємось, в майбутньому, Мукачево матиме ще одне німецьке місто-побратим", - написав міський голова Мукачева Андрій Балога у себе у телеграм-каналі.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
Нойштадт

А картинами ся обміняли цікавими, дай Боже плідної співпраці. Німецьку треба вчити , не лем англійську й чеську , й мадярську, а ще й....

*
*****

Хороша новина!

О
ого

Раніше німці співпрацювали з рфією і вкладало кошти туди. Дай Бог, щоб тепер вони з не меншим ентузіазмом і наполегливістю робили це і для України. Окрема подяка пану Вейгелему - завершив виступ українською. Щось не помічав, щоб наші політики або чиновники за кордоном робили над собою зусилля, щоб висловити пошану в такий спосіб

Читайте також