У Мукачівській ОТГ назвали села, де з'являться дитячі майданчики

6
8

У Мукачівській міській раді повідомили плани на будівництво та реконструкцію дитячих та спортивних майданчиків.

У Мукачеві цього тижня проводитимуть реконструкцію парку імені Андрія Кузьменка, будуватимуть спортивний майданчик по вулиці Берегівска 28б, оновлюватимуть спортивно-ігрові дитячі майданчики на вулиці Ілони Зріні та по вулиці Росвигівська 26.

У межах Мукачівської ОТГ будуватимуть дитячі та спортивні майданчики у селах Нижній Коропець, Нове Давидково, Шенборн, Лавки та Дерцен.

Усього бюджетом на 2020 рік передбачено влаштування дитячих ігрових майданчиків на території Мукачівської міської ОТГ на загальну суму у понад 3 мільйони гривень.

Нагадаємо, відсьогодні мукачівська лікарня святого Мартина відновлює роботу в спецрежимі.



Коментарі

ДЯ
До Я

Іванівська сільрада має непогані гроші із заправок,салонів, цегельного заводу..... Но самоє основноє,што там ГОЛОВА не злодій! Хороший господарник і патріот свого села! У районі хазяйнування Іванівського голови-приклад над прикладом.Але його ніхто не піарить. Ракошинський Коштура злодій першого гатунку,завалив все і вся, а піариться з Логойданюв,як неправоє!

Я
Я

У Клячанові вже давно є і ОТГ не треба

Е
Ентоні

У нижнійй коропець отрови завести а не майданчик класти!!!! Там самі алкоголіки і бомжі жиють,а ще й з короновірусом....

М
мардук

https://mistoua.com.ua/rating - хлопці, голосуєм за Мукачево - краще місто планети!

Ш
Шенборн

В Шенборн лучше дорогу отремонтируйте - проехать невозможно!!!!!!

В
Вася

Саме легше гроші з бюджету подерибанити і перед виборцями пропіаритися

1
111

на загальну суму у понад 3 мільйони гривень. ви напишіть скільки це в кількості майданничків а не загальну суму. Якщо будемо знати кількість зможемо прорахувати скільки витрачають на 1 майданчик

E
Eg@

У коропці ппц майданчик. Ганьба про такоє сюжет писати)

Читайте також