У Мукачівській Православній Єпархії виходять 2 нові медіа-проекти

3
0

Другий місяць поспіль, милістю Божою, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, інформаційний відділ Мукачівської Православної єпархії втілює у життя два нові духовно-просвітницькі медіа проекти.

До діючої програми «Духовне джерело», що виходить вже кілька років, щопонеділка в прямому ефірі, на місцевому Мукачівському телеканалі, додалися ще два перспективні просвітницькі проекти єпархії.

Перш за все, це нова телепрограма – «Одкровення».

Програма виходить у записі кожну третю неділю місяця з 18.00. по 18.30. Структурно ефір програми поділений на дві частини. Перша частина тривалістю 10 хвилин включає недільну проповідь, друга частина – це мікро підпрограма, тривалістю 20 хвилин з назвою «Духовні обрії». Наша наступна програма виходить у Вербну Неділю 17 квітня.

По-друге, з лютого 2011 року з’явився на світ також радіо- проект під назвою «Джерела духовності». 20-ти хвилинний радіоефір включає в себе коротку недільну проповідь та дві рубрики «Православна абетка», де розглядаються питання з основ Православної віри, а також рубрика новин під назвою «Із життя Мукачівської Єпархії».

Радіопрограма виходить кожного недільного ранку з 08.10 по 08.30 на частотах Українського Радіо.

Пишіть нам, дзвоніть нам, дивіться нас, слухайте нас у доступних просторах теле-, радіо- та інтернет мереж.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також