У Мукачівській районній ТВК поліцейський, який охороняв бюлетені, вистрілив собі у голову

56
35

Дану інформацію підтвердили журналісту Mukachevo.net у правоохоронних органах.

Наразі ж у поліції не коментують деталей. Вдалося дізнатися, що поліцейський, який перебував на чергуванні у районній ТВК здійснив собі постріл в голову.

Крім цього, за непідтвердженими даними, його знайшов колега по службі, який прийшов на перезмінку. Поліцейського госпіталізували до лікарні, де йому проводять операцію.

Наразі не відомо чи виживе правоохоронець чи ні.

Коментарі

А
Антінарік

До мукачівки: ти красуня не говори що тобі тяжко бо ти не пробувала працювати в попередніх умовах. Вид тепер катаєтесь в теплих машинках а не так як раніше їздили в добитих УАЗах, вас одягають в нормальну форму а не так як раніше дали форму і радуйся і пофіг шо форма на два-три розміра більша а за якість матеріалу я краще промовчу ( взимку холодна а в літку ... )

Ч
чмчм

мчмч

)
))

Не носіть запрошення на вибори мертвим, бо приходять голосувати на дільниці. Так і вийшло, що у мусора психіка не витримала від такого «чуда»....

ДН
до нижньої марги

срати на голову тобі і твоїй піліції..всі.ко був більш менш порядний в МІЛІЦІЇ ,звільнилися свого часу.оби не йти в нацГАДІЮ І ПІЛІЦІЮ НАРКОМАНСЬКУ,робити під чортом уголовником собАКОвим..а всьо шо полишалося і кого набрали по оголошеннях-опущені чорти і наркомани..а дівки вонячі шлюхи..як ти наприклад,муДачівка

М
Мукачівка

У поліції зараз конкретний недобор, велике навантаження і робота дійсно важка! Участь в АТО молодих хлопців дійсно додає на мозги.Шкода, ніхто не знає чому так зробив...Всі лиш обсерають поліцію, а коли щось не так то біжать до них! Вакансій багато, хто лиш критикує поліцію,спробуйте себе!

1
111

А хлопчина - нехай одужує..... Терпіння йому та його рідним!

В
Валера

Оййоййой

1
111

Проблема у тому, що всі найближчі колеги та керівники про все знають....знають, що є працівники, які опинилися в складній ситуації, але надають перевагу, у кращому випадку, демонструвати "благородство" приховуючи такі факти, а у гіршому випадку - керуються принйипом " моя зата з краю...". Тому така позиція керівників униможливлює надання своєчасної кваліфікованої допомоги людині. Всі поліцейські - ЛЮДИ. У них так само, як і в інших громадян є свої проблеми ...і їм так само потрібна допомога. Нехай цей випадок змусить керівників задумались. Виключити формальне відношення до особистості працівника та його особистих питань - ось, що потрібно робити у першу чергу керівникам і дослугатись до рекомендацій психологів....Тим більше, що працівники постійно залучалися до проведення АТО

Й
Йойкало

Ахахахаха

О
Ого

Опісля 2014 рок з міліції зробили поліцію, а з мене Сорос і глобалісти зробили упоротого ватоголового ідіота-спамераста.

ДБ
До буцька

Ти реально клоун розумуся набери чистого дітваку мало думай шо робиш

О
Ого

Опісля 2014 року з міліції зробили поліцію. А надалі майлауни рулять. Нічого дивного. Але хлопчину жаль...

Б
Буцько

Мені кіть грусно та я танцюву

Б
Буцько

Ліпше би тікток єбашив у інтернеті як я а не такое зробив

ДП
До паскуди Вано

Тобі майже мусора в рот давали і не один раз, зато і лютуєш

В
Вано

Най би всі мусора взяли з нього приклад. Мусора то не люди. Маргінали чортові. Біомусор.

Д
Де

Де був данько який там гріється усе життя... І нищить інших..... Де дивиться ВВБ стучить їм....

М
Мукачівка

Ідіоти,думайте шо пишете,хороший хлопчина,знаю його особисто, добре всім так збоку мудрувати,ви були на його місці?знаєте чому так вчинив?краще помоліться за його одужання!

М
мукачівця

треба укорошати, кіть бурят, чеченців і мацкалів щитать за свій народ на дамбасі. Українці там не воювуть з украінцями....дятел

О
Овод

Очень не понятная ситуация. Выводы делать ещё рано, но кадровика, начальника ВЛК и психолога - однозначно на гражданку. И конечно же кадровые решения. После участия в войне необходимо особое внимание, халатное о ношение - недопустимо.

В
Віктор

Нормальний пацан, ане алкаш і наркоман! А ті хто негатив пише, нехай бог вам поможе, потім.

Д
Дж

Перед тим як писати що наркоман, обкурився, ви перевірте правильність своїх слів)) Поліцейські такі ж люди як інші. Якщо ви їх так неповажаєте то чому коли їх бачите та боїтесь?))

М
мукачівець

очередний наркоман у формі,нова піліція у всій красі..по обнюху ще й не таке творять..до дауна.ко там пише шо він нормальний-нормальні роблять на роботах,а не соваються по донбасу стріляючи свій же народ

Т
Товкан

Надіюся ДБР уже вилучило документацію кадрового підрозділу та порушила провалження за доведення до самогубства

Ф
Фб

А не міг у фб трансліровати аби і другі позерали????

Г
Генріх

То через Федіва

Ф
Фамілію

Фамілію дебіла в студію!!!!! Мукачево мае знати своїх недоразвитих ментів,

А
Абв

Просто людина спилася хронічний алкаш день удень

І
Іван

Може вто нещасливоє кохання...від того у декого і не такоєся стає...якби лишив який папір то би ло ясно..дай Бог ся очухає та бульше не буде таких дурниць робити..

П
простий

ко то зробив?

Д
Дбр

Того хромого козла за яйця повісити кадровика

М
Маша

Надіюсь буде жити ,бо дуже хороший порядний хлопець, і не віриться що він це зробив.

З
Золтан

Мала совість людина. А скільки безсовісних переможців виборів топче землю і робить зло!

ДН
До нижнього допису

Надійся ....

П
Петро

Надіюся хоч тепер наведуть лад у кадровій та психологічній роботі

Читайте також