У мукачівській школі для слабозорих дітей відбувся день відкритих дверей

5
0

У четвер, 1 грудня, у Мукачівській спеціальній ЗОШ І-ІІ ступенів управління освіти Закарпатської обласної державної адміністрації відбувся день відкритих дверей до Міжнародного дня інвалідів.

Для вихованців та гостей закладу було представлено концерт,  організацію та проведення якого взяли на себе самі вихованці – слабозорі діти. Основним гаслом концерту котре не раз лунало зі сцени було – «Твоя доля в твоїх руках».

Серед гостей, котрі також порадували глядачів своїми виступами, були давні друзі закладу - Чинадіївска школа-інтернат для дітей сиріт, а також шефи  -  Закарпатська філія Київського славістичного університету.
Завітав привітати дітлахів і заступник міського голови Мукачева Михайло Лабош, котрий у своєму виступі відзначив прекрасні умови в яких живуть та навчаються діти, чудових педагогів, котрі віддають своїм вихованцям серце та душу. Михайло Михайлович, відзначаючи гасло концерту підкреслив, що найголовніше в житті людини не фізичне здоров’я, а здоров’я моральне. Оскільки вади душі є набагато страшнішими за будь-які вади фізичні. Він побажав вихованцям школи-інтернату стати прекрасними людьми з високою мораллю та глибоко вкоріненими християнськими цінностями в душі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також