У Мукачівській ТГ 700 дітей відпочивали та оздоровилися на 3 млн грн

16
0

Про це інформують на сайті Мукачівської міської ради.

На потреби відпочинку та оздоровлення школярів у 2023 році з міського бюджету було використано понад 3 млн гривень

Відтак, охоплено оздоровленням та відпочинком 681 дитина.

На території Мукачівської міської територіальної громади у період з 6 по 23 червня 2023 року функціонували 4 табори з денним перебуванням при ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, 13, 20, СШ І-ІІІ ст. №16, в яких безкоштовно відпочили 289 дітей з числа пільгових категорій.

Відпочинок тривав одну зміну (14 днів) з організацією одноразового харчування. На роботу денних пришкільних таборів з міського бюджету було виділено та використано 304 тисячі 300 гривень.

Для оздоровлення та відпочинку дітей з міського бюджету для придбання путівок було використано в ДЗОВ 448 тис 200. грн., а саме – 32 путівки було закуплено в ДОТ «Водограй».

Також рішенням Мукачівської міської ради було виділено додаткові асигнування на закупівлю путівок у сумі 2,5 млн. грн. для відпочинку 168 дітей, а саме:

- 30 путівок в ДОТ «Водограй»;

- 5 путівок в ДОТ «Білочка»;

- 133 путівки у ДЗОВ «PRAHA FAMILY CAMP»

Окрім того, за кошти обласного бюджету:

- 42 дитини з числа пільгових категорій відпочила на базі філії „Арніка” КЗПО «ЗОЦДЮТ «ПАДІЮН» Закарпатської обласної ради та в ДОТ при ДП «Клінічний санаторій «Карпати».

За кошти державного бюджету:

- 1 дитина-сирота оздоровилася в ДПУ «МДЦ «Артек» Свалявського району.

За рахунок профспілки працівників освіти:

- 21 дитина, батьки яких УБД та безпосередньо беруть участь у захисті нашої країни відпочили на базі «Позаміського ДЗОВ «Шаяни» на суму 264 600 грн.

За рахунок благодійних та позабюджетних коштів:

- для 100 школярів на базі ЗОШ № 2 проведено 3-ти денний літній простір релігійною громадою УЦХВЄ «Ковчег» за підтримки міжнародного благодійного фонду «World Vision International»;

- для 26 дітей військовослужбовців, які захищають Україну від військової агресії російської федерації; дітей поранених/пропавших безвісти військовослужбовців та УБД було організовано відпочинок в літньому таборі Австрії в рамках співпраці Закарпатської області і федеральної землі Бургенланд (Республіка Австрія) та в таборі на території Підкарпатського воєводства в Жешуві Польща.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також