У Мукачівського технологічного інституту з’явиться ще один вуз-побратим.

10
0

Угорський!

Готуючись до свого десятилітнього ювілею, Мукачівський технологічний інститут постійно нарощує свій потенціал, розширює географію міжнародної співпраці. Ось і цими днями в МТІ побувала представницька делегація з Ніредьгазького інституту сусідньої Угорщини.

До її складу входили Магдолна Лацаї, декан факультету економіки та суспільних наук, Йожеф Сабо, декан факультету міжнародних відносин, Єва Надь, доцент-юрист, фахівець з європейського права, Іболя Розгонь, директор Центру європейських досліджень, та Йожеф Береш, директор інституту перекладачів, зав. кафедрою французької філології. На сьогодні в Ніредьгазькому інституті на п`яти факультетах навчаються близько 14 тисяч студентів і працює майже тисяча викладачів.

На зустрічі з керівництвом МТІ його ректор професор Юрій Мигалина проінформував угорських гостей про основні здобутки мукачівського інституту за перше десятиліття, запросив їх на ювілейні заходи з цієї нагоди.

Науковці з Угорщини були приємно вражені динамікою розвитку МТІ, запропонували укласти угоду про співпрацю між двома вищими навчальними закладами, для чого запросили мукачівську делегацію до

Ніредьгази. Отже, в рамках реалізації політики добросусідства в МТІ незабаром з`явиться ще один закордонний вуз-побратим.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також